|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
loong round ide kabli
jucer bio u linksu, htio kupiti 90cm okrugli ide kabel da spojim/razdvojim 2 dvd-a i 2 diska u antecu 3700bqe (sad su diskovi na prvom kanalu, optika na drugom).. uglavnom nije mi problem duzina od konektora maticne do mastera nego udaljenost konektora mastera i slejva.. znaci htio bi da je taj dio sto duzi.. sad, pogledao sam 2 kabela, oba su imala isti razmak, zanima me dali je taj razmak uvjek isti na svim kabelima? onako usput da vas pitam, dali je tko imao problema sa tako dugim kabelima (60cm/90cm)? recimo da mu je pala brzina sa ata100 na ata66 ili cak mozda problemi u prijenosu podataka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja imam diskove(doduše na raid cont. al opet..) i optiku na kablovima od 90cm i nema nikakvih problema,odnosno nema pada brzine. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Doktor Olja
|
Citiraj:
Sharkoon rounded 90cm radi bez problema, ne osjeti se pad prijenosa, barem ne golim okom, a za neka testiranja nije bilo potrebe.
X2Terror Epox 9NDA3J; AMD Athlon64 x2 4200+; AC Freezer64Pro; 2x512 Mb Kingmax DDR400 (SC); ATI Radeon 9600 Pro 256 Mb; Seasonic S12-380W WD Caviar 250 Gb, WD Caviar 160 Gb otopio se, hehe Old_Skool MSI KT3 Ultra VIA KT333; AMD Athlon 1700 XP @ 1959 MHz + Falcon Rock 2; 2x256 Mb Kingmax DDR333; MSI Nvidia GeForce FX5200T 64 Mb; Maxtor DiamondMaxPlus9 120 Gb, WD Caviar 80 Gb; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
skuzio sam nakraju kako cu.. slucajno sam ovo otkrio.. na ribbon kabelu (flat) se skoro bez problema konektori mogu pomaknuti, samo treba otkaciti sa obe strane konektora gornji dio i sve leti dolje.. tako da sam uzeo 2x90cm kabela, pomaknuti cu konektore gdje je potrebno za moje kuciste i odrezati višak ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|