|
![]() |
#1 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Restartanje
Imam u zadnje vrijeme čudan problem.....Naime,kada želim nešto snimit na DVD ili CD,a komp je priključen na net i skida podatke uz podosta procesa u trayu,komp se jednostavno restarta!!!Dakle to se događa samo kada uz to skidanje s neta želim nešto snimit.Meni to smrdi na loše napajanje jer baš kada opteretim dodatno komp on popusti po pritiskom,čak mi se jednom dogodilo da sam samo pritisnuo tipku od cd pržilice,komp se restartao!Što mislite da li je problem u napajanju ili nečem drugom?? To mi se događa na slijedećem bratovom kompu: AMD Athlon 2200+ 768mb rama Serial ATA disk Seagate 250Gb,Baracuda 10-tka Gigabyte matična neko šrot Everpowerovo napajanje
Pozdrav! Vedran Zadnje izmijenjeno od: vedo. 21.12.2006. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
prvo stavi nove win pa probaj... Ja mislim da napajanje nije razlog.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
FC Bayern supporter
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Dali se taj restart zna desit ako npr. kopiraš cjeli dvd na hard ? Probaj malo odvrtit koji test memorije ili presloži memoriju pa onda probaj nešto zapržit dok si na netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FC Bayern supporter
|
Nije se nikada desio kada idem kopirat nešto na hard već samo kada idem snimit nešto na cd ili dvd,jednom se samo dogodilo kada sam otvorio ladicu pržilice....
![]() |
#7 |
FC Bayern supporter
|
Pa snimači rade kad ništa ne skidam s neta(torrenti) i rasteretim malo komp.....Znaći samo imam problema takoreći kada je komp pod opterećenjem....
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Po meni je stvar u nedovoljno jakom napajanju. Al može bit bilo šta; proc u tom trenutku nema dovoljno dobro hlađenje, kombinacija nekih aplikacija koje se "ne podnose".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
FC Bayern supporter
|
Pa i po meni je stvar u napajanju jer očito ne može isporućit dovoljno struje u datom trenutku,ali sam se htio posavjetovat s vama da bezveze ne kupim novo napajanje,a ono stvar u nečem drugom.
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pa nemoj kupovat novo napajanje, posudi od nekoga pa testiraj, ako radi onda je napajanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam prije ima slican problem da mi se komp restartao sam od sebe kad sam skidao stalno sa neta, na kraju sam skuzio da se to dogadja kada bi naglo prelazio iz jednog video file-a u drugi, otvarao ih dok bi prethodni jos radio. Dogodilo bi se da se u djelicu sekunde smrzne i resetira... to sam rijesio jedino zamjenom ploce... Ne kazem da je tebi ista stvar, ali samo kazem da su cudni putevi kompjuterski...
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|