|
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Zalman 9500 isto dobar, zavisi koliko si spreman dati za cooler
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Najjeftinije i najjednostavije ti je uzet Freezera 7pro jer nemaš nikakve brige s njim sam ga staviš i to je to,nema nekog poliranja niti zezanja s njim....
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hehe, i ja sam danas napokon piknuo c2d. Hladnjak je ST sa 12cm Papstom, temperatura u idle-u je oko 25 stupnjeva, load ide prema 40. Uglavnom, nešto preludo... Ali kad bolje razmislim, dok sam namontirao ST sam mogao cijeli komp složiti da sam imao Freezer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Nice, sad i ti opici malo po super pi-u i slicnome... Nego, daj mi reci, jesi li polirao ST i koja ti je rezlika između CPU temp i Core temp?? (u everestu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
@ Unknown: Ne, predugi. Ispod onog gornjeg mostića na mojoj ploči se nalazi kućište jedne zavojnice, sva sreća da sam gledao dok sam šarafio. Da sam koristio priložene, ili bi štetio kućište ili ne bi dobro zašarafio. Morao sam prekopati Kutiju 8oni koji su je vidjeli, znaju o čemu govorim ![]() @ Nicko: Hehe, da. ![]() SPi, bez ikakvog štelanja memorije, na staru instalaciju Windowsa, sa hrpom pozadinskih servisa mi je 21 sekundu. Za usporedbu, na mom starom Presleru klokanom na 4.6 je masni uspio ići ispod 30 sekundi. Jedva. Uglavnom proc je zvijer na kvadrat. Everest moram instalirati, koju verziju da skinem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
43st je normalna temp za chipset, ne brini se ništa... Skini everest 2006 3.5 verziju (ili ako je mozda i neka novija izašla)... Što se tiče super pi-a i meni je na defaultu tak neš sa natrpnaim windowsima...ok je to reza ![]() Ali znaš ti dobro koja reza mene zanima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Kaže da mi je temp proca 26, a temperatura jezgri 36°C. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Ok thx... Za mene nema druge nego sljedeći tjedan u rastavljanje i poliranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Moreš stavit i ST na pasivno meni je va zatvorenome kućištu sa dva 120mm venta za upuh i istpuh na idle-u temperatura 31 a na loadu 38-39C |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Nema potrebe za pasivnim, Papst na 800 okretaja se ne čuje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Neće ići na 4 GHz jer ova matična nije OCer (generalno su ljudi sretni ako ide na 420 FSB) i primarna joj je funkcija tišina (tako da ne stavljam dodatna hlađenja na čipset). Stepp je SL9S8, FPO L632A407. Sada, nisam upoznat sa Conroe steppinzima, mislio sam da su svi isti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Prema riječima masnoga, kaže da bi matična trebala potegnut do 450 fsb-a što je i više nego dovoljno za 4 gige ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() A u vezi coolera...ja bih također preporučio ST-a...samo ga mislim nigdje nema za kupiti...ja sam svog nabavio polovnog... EDIT: sad vidjeh da ga ima u Linksu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
> ovo ovisi o modelu procesora (znači E6xxx) -->
FPO --->> nemam pojma šta je ovo ali siguran sam da neovisi ništa o tome L632A407 --->> najvažniji dio. L6 je kod svih isto sad sljedeća sva broja su tjedan proizvodnje (week). Novi tjedni idu otprilike isto ali u pravilu za sada što novi to bolji. "A" je najvažnije... A je slabi dok ima još i B koji uglavnom idu odlično i traže vrlo malo voltaže. Ovaj zadnji dio isto nije toliko važan ![]() Ići će on na 4ghz ![]() SL9S8--->> ovo ovisi o modelu procesora (znači E6xxx)
FPO --->> nemam pojma šta je ovo ali siguran sam da neovisi ništa o tome L632A407 --->> najvažniji dio. L6 je kod svih isto sad sljedeća sva broja su tjedan proizvodnje (week). Novi tjedni idu otprilike isto ali u pravilu za sada što novi to bolji. "A" je najvažnije... A je slabi dok ima još i B koji uglavnom idu odlično i traže vrlo malo voltaže. Ovaj zadnji dio isto nije toliko važan ![]() Ići će on na 4ghz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
tebi ce, ako mislis tjerat sve to skupa prije limit biti ploca nego CPU...tak da s te strane nemas brige ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() @buljo Odlično znači da se lako dođe do 80%(i više) OCa dok kod E6600 i društva sa 4mb to nije tako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
@Smartguy: mislim da ne možeš to tako gledat...tj. možeš, ali svi znamo da svi c2d idu na 3.6ghz ko od šale, dalje je "kriv" stepping i sl. Naravno, kad gledaš to sa strane E6300 to je 100% oc, ali ja uzimam za referencu X6800 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|