|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Pokušavam osposobiti jedno računalo i imam sljedeči problem.Najprije uopče nije htio formatirati disk pa sam ga prebacio na drugi comp i formatirao.Uredno je počeo instalaciju i več pri kraju kad je preostalo nekih 17 min. izbacio je plavi eror ekran na kojem između ostalog piše i ovo Teh information ***stop:0x000000D1(ox00000007,0x00000000,0xF99849AQ) ***viamraid sys-address F99849AQ base at F997AQQQ datestamp 4063e304 Beginning dump of Physical memory phisical memory dump complete Bio bi jako zahvalan ako mi tko može reči u čemu je riječ odnosno gdje šteka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ako ti se to javlja kad prilikom instalacije piše "instaling devices" onda problem može biti u bilo čemu - memorija, grafa, mb.. itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
može bit bilo šta...na drugom kompu provjeri disk...check disk ili bolje sa nekim alatom sa Hirensa...provjeri ram..sa memtestom..stavi drugi optički uređaj...znači redom komponentu po komponentu provjeravaš..... ...uvijek napiši detalje o konfiguraciji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Hard je provjeren na mojem računalu i u redu je.Provjerio sam ga i nema bad sektora a i formarirao sam ga na svojem kompu.Danas ću pokušati provjeriti ostale komponente. Ako ne proradi sljedi mu : Machineg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jesi probao mem test....meni ovo smrdi na optiku, hard ili memoriju!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ako izbacuje različite greške...sumnjao bih i na ploču.....znaš li koji je sistem prije bio na toj ploči?...pretpostavljam da stavljaš XP..ako je prije bio neki stariji sistem flash bios-a bi mogao pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
da ne otvaram novi topik. frend je reinstalriao komp i sad ne može do my documents koji su mu se nalazili na d particiji. kako to rješiti? (ja sam to riješio sa ultimate boot cd 4 win, iskopirao iz tog foldera u drugi. on to neće znati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da nije ovo u pitanju? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|