|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Gdje je nestalo 256 rama??????
Imam neki cudni problem. Eto danas kupio 512 kingmaxa i piknuo ga unutra, pogledao u cpu-z i sve ok ima ukupno 768 rama, slot 1 512 kingmaksa i slot 256 2 xeroxa. Malo dignem fsb i uspijem dici svog celeronceka willametticu 1.7 na 2330 MHz. Isprobaval sam super pi, ali su mi rezultati bili losiji na 2330mhz i 768mb nego na 2180mhz i 256 rama. Nije mi previse bistro zbog cega, kad bi trebal biti brzi daje slabije rezultate? Ali to nije sve ![]() Odo ja pogledati u everest, kad eto cuda kaze samo 512mb rama, iznenadjen idem provjeriti u system properties, kad ono i tamo 512. Cpu-z jos uvijek kaze 768. Molim da mi neko objasni o cemu je ovdje rijec. Samo da jos kazem proc. he hladi pasivno sonic towerom, a temp mu se nije niti jednom prilikom digla iznad 33°C. ![]() ![]() Nov sam u tome pa nek mi nitko ne zamjeri ako je pitanje glupo. Edit: da se vidi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: rib@. 22.11.2006. u 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zamijeni kekse u slotovima. Ako i dalje bude isto, odvrti memtestx86. Moguće da da je fsb koji si stavio previše za tog xerox-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
willy tak visoko, svaka cast. Mislim da je u pitanju proc, jer velis daje ti bolje reze na nizoj frekvi. Dosegao si plafon. Svejedno dobar clock za wily-a.
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve je isto pri bilokojim kombinacijama stekanja u utore. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Do sad sam imal ovih 256 i sve ok. Samo 512 jos nisam probal, ali cu uskoro ![]() Vise o 256 ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=52536 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|