|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
3200+ problem
Imam Athlona 3200+,venice,s939.Malo sam nov u clockanju,pa me zanima jedna stvar.Npr,stavim u biosu bus speed procesora na 220 (default je naravno 200),i upalim windowse,tamo sve uredu,procesor radi na 2200mhz,e kad stavim bus speed npr na 240,brzina procesora u windowsima mi se smanjila 1840 mhz.E sad me zanima,dal trebam povecat napon ili ne,al kolko sam citao u threadovima ovi athloni na default voltazi idu bezbrige do 2500mhz.Jel problem u maticni ili??Primjetio sam da mi se mnozitelj sa 10x smanjio na 10x cpu-z: ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Svaki proc ide za sebe moras probat...ovi ostali ti mogu bit samo mala pomoc al nemoj se previse vodit po njima : stoopid Spustio ti se mnozitelj na 8 zato ti je pao proc na 1800... dignes mnozitelj i ides malo po malo ili mozes smanjit omjer memorije pa probat sa manjim mnoziteljom sve je na tebi...a sto se tice voltaze picis dok se bootaju windowsi tek kad se nece podic dizes voltazu... : cheers2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ok,hvala.Digao sam mnozitelj na 10x,i speed na 225 onako za probu,sve u redu.E s kojim programom je najbolje testirat proc da znam do kolko je stabilan?
![]() |
#5 |
Premium
|
bas isprobavam super pi.Kako cu znat da mi proc nije stabilan?Tamo dok me pita "select the digits of pi" mogu staviti 512, i ako to prode,znaci da je sve u redu??
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
S&M je najveca tlaka za proc, ako ti u njemu prolazi sve testove imas 100% rock solid OC ![]() http://bik.sytes.net:800/utils/snm.zip
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() S&M je dobar, ali opet, ne bih baš rekao da je nakon njega rock solid. Kao niti nakon jednoga programa takve vrste. Ako pređe dva testa stabilnosti malo dužeg vremena, tipa Prime + S&M ili OCCT i Prime ili S&M i OCCT, onda je.
![]() |
![]() |
#9 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad je naj ![]() Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
slazem se sa superom komp mi je prolazio sve i svasta ali se na s&mu znao smrznuti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|