|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Smrzavanje kompa
Komp se redovito zamrzne (samo kursor funkcionira) 30min-1h nakon što ga uključim, nekad i nakon dužeg vremena a pogotovo ako ne radim ništa na kompu nekih 20 min. Ako pozovem task manager ostane samo wallpaper s desktopa i to je to, moram restartati komp. Jednom kada sam ga restartao boot ekran biosa i windowsa je bio "razmuljan", onako ispremještani pixeli, ne može se uopće pročitati ništa. Rušio sam i dignuo nove windowse, i opet se ponavlja problem. Iste drivere i postavke koristim nekoliko mjeseci i prije je funkcioniralo sve o.k (problem se pojavio prije cca 2 tjedna). Temperature su normalne. Ima li tko kakvih naznaka o čemu bi se moglo raditi? Zahvaljujem.. ![]() (btw. ništa nije clockano, sve po propisima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
dac ili ram na grafičkoj kartici, probaj sa drugom grafičkom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
technix jesi mjenjao bios na matičnoj? Jesi updejtovao windowse ili neke drajvere u zadnje vrijeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
prekjučer stavio novi bios na matičnu - ista stvar. Ništa se ne apdejta osim antivirusa (Avira) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji bios si imao prije s kojim ti je radilo normalno? I iskljuci Stand By mod na power opcijama on nekada zna pravit probleme kad mašina ide (ili ne ide) u standby. BTW jesi probavao grafu na drugoj mašini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
Stand by mod mi je isključen uvijek. Grafu nisam probao na drugom kompu, pokušat ću i to kod frenda za wikend. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|