Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.11.2006., 12:03   #1
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nema slike na monitoru/TV-u...

Konfa:
Gigabyte GA-8IE800
P4 2.4
GeForce MX440
2x256 DDR
ostalo je vojna tajna :P

Ovako, otkad imam graficku s TVout-om javlja mi se problem da se slika prikaze samo na TV-u kad upalim komp (kabel je uvjek prikljucen). U tom slucaju sam resetirao odma komp i sve OK.

U zadnje vrijeme sam skontao da se slika vise nigdje ne prikazuje, znaci upalim komp i nema nista ni na monitoru ni na TV-u. Ali samo ponekad.

E sad, najcesce isto resetiram jedan, dva, tri puta, kako kad i bude sve u redu. Pomislio sam da je graficka, ali ta grafa uredno radi na drugom kompu. Kad stavim drugu graficku u svoj komp isto nema problema. Napominjem da mi maticna podrzava AGP 4x, a moja grafa je 8x. Ova druga grafa koja radi normalno je AGP 4x.
Onda pomislim mozda je memorija. Pa stavim drugu memoriju ispravnu i opet isti problem. Stavim ju u svaki slot (jedan keks) i uvjek isto. Sumnjam da svi slotovi prave probleme. Svoja dva keksa sam isto probao u ranim kombinacijama i problem nekad nestane sve dok 2, 3 puta ne resetiram komp.

Evo danas npr. upalim komp i nema slike. Resetiro sam ga jedno 20 puta, pa palio i gasio, pa prekidac na napajanju, pa cupo iz struje, sve kombinacije i nikako da dodje slika I tako jedno sat vremena sam se zaj**avao i odem na fax. Vratim se za 2 sata, upalim komp i sve u redu odma. A nista nisam dirao.

Stvarno nisam pametan, zivcira me ovo jako
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno