|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
RAM
Nisam siguran dal ovo spada u ovaj podforum ,al evo nisam nasao boljega. Imam 2x 512 ddra(400) u duall channelu , iz staroga kompa mi je ostala jos jedna plocica od 512ddra(400) ,ne ista marka. Jel bolje ubosti jos tih pola gige ili da se drzim 2x512 u duall modu (mislim oce li performanse racunala biti gore jer nije duall mod il bolje zbog vise memorije)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koja matična? Ako ima 3 slota onda će i sa ta 3 keksa radit u DC. IMO bolje je giga i pol od gige ma da se radi o SCu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li opet moram packe dijelit? Pročitaj Pravila, molim te... I da, giga i pol je sigurno bolje od gige nevezano za dual channel.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Sorry misio sam da sam vec editirao potpis , i da je pitanje dovoljno jasno ,neznam sta sam drugo pogrijesio tocno. Uostalom odgovorio si na moje pitanje to je sve sta me zanimalo hvala lijepa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|