|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
grafa proizvodi buku
nije to neka podebna buka, ali se čuje glasnije nego inače, kao da vent lagano struže koliko su neki obični ventovi za grafu, ova je gainward 6600, pa neki novi koju bi on mogo izdržat i eventualni njen overclock ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ak hoćeš uzmi si vf700alcu ili ak baš oćeš skini ovaj ventilator što ti je sad i namontiraj neki od 80mm
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
to mašinsko ulje mi se čini primamljivo, ali ne znam bi li pomoglo u mojem slučaju znate možda ko se tim bavi D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
|
probaj vjerojatno ce pomoc,nemres fulat lagano ukapaj unutra u lezaj i to je to ako ce se opet cuti onda ga skini i uzmi neki drugi vent i namontiraj gore na grafu...
![]() |
#6 |
Premium
|
ma pazi, odakle meni mašinsko ulje ima neka dobra duđa da bi mi to napravila ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|