|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
DFI LANParty UT RD600-T2R/G
DFI LANParty UT RD600-T2R/G http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4513 Izgleda dobro, samo će cijena izgleda biti preko 200$
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Definitivno izgleda jako dobro, osobito 3 PCI-E priključka pune dužine za ATi Triple Play Physics. Od DFI Lan Partyca koje su za socket 478 bile loše, mislim da će ova biti napokon prava Lan Party ploča za Intel ![]() A što se tiče cijene, ah, drugo nije bilo ni za očekivati ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
solidna ploča...malo čudna boja ![]()
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kuzim zasto DFI ne napravi neku mrcinu od ploce na Intel chipsetu, ala Lanparty serija za AMD. Da konacno dobijemo ultimate plocu za Core 2 ![]() EDIT: zaboravih ubacit BOLDANO ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zivi bili pa vidjeli ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Baš me zanima kak ce se ova kombinacija ponašat nakon očajnih s478 ploča |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Kaj ce mi 3xpci-ex16, za triplle crossfire : nono : Sto se tice ddr3, kad to preuzme inicijativu na trzistu bit ce 10 boljih stvari od ove ploce A koda si sam neznam ocat pci-e sabirnicu Ovo zadnje mogu i ja na svojoj a i vecina drugih usera Ploča novije generacije Citiraj:
A ovo drugo i nije tolko bitna stvar osim za FKT membere ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|