|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Slika se smrzne ali igra ide dalje?????
Naime imam jedan vrlo cudan problem. Nadogradio sam PC od frenda u ubacio mu 6600 agp grafu koja je u drugom kompu radila besprijekorno. Ovako. Pocnem igrat igru, nakon 2-3 minute slika se smrzne. Ali samo slika. Mogu i dalje pucat ,zahebavat se,cuje se u pozadini sve, ali ne mogu ici dalje jer je slika smrznuta. PC: MBO Jetway s.478 sa sd ram utorima 512 SD RAM no name Pentium 4 1.8A Northwood Leadtek 6600 AGP 128MB 30GB WD 5400 LCD AOC 15" 25 ms Napajanje i kuciste shrotex. Sumnjam u napajanje jer ipak je komp star oko 3-4 godine a 6600 trazi svoj molex. Pitam ovdje,mozda neko zna ,prije nego probam novo napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
za početak izbriši drivere sa driver cleanerom i probaj druge, ako ne pomogne, onda je definitivno stvar u napajanju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Driveri su oni isti koji su radili na drugom pc-u odlicno. Ne znam tocno ,80.40 cini mi se. Nisam stavio najnovije. A i WIN je nanovo instaliran. Tako da driveri otpadaju iako cu probat druge da budem 100% suiguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Igra je Half life 2 i Call of Juarez. Identicna stvar se desava. Smrzne se nakon par minuta igranja. Samo slika. A snage je neko smetje napajanje staro 4 godine na kojem pishe 300W. Morat cu probat neko drugo pa cu znat 100% |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|