|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
čudan problem s čim???
za frenda postam konfa amd barton 2600+ albatron kx 18d pro2 2xgb rama leadtek 6600 gt agp dvdrw 400w codegen neki put kad se komp restarta,grafička ode spavat,na ekranu piše power save mode,komp je upaljen,lampica gori ali nema slike,moram ugasiti komp pa ponovo upaliti i onda normalno radi do nekog sljedećeg restarta,ta ista grafička u drugom kompu normalno radi,normalno restarta,probo svoju 6600 gt u frendovom kompu i normalno radi,restarta ze bez problema,komp je kupljen tj djelca u ve-milu prije 2-3 god,grafa je 1 god stara,ko da se odjednom njegova ploča i njegova grafa ne vole??:confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ploča ili napajanje... Kratak jesam ali nešto od toga tvoje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Isto se i meni dogadja na mojoj konfi. Imao sam prije nekih mjesec dana u kompu GF4 Ti i sve je radilo kako treba. Kada sam ubacio 6800 pocele su se dogadjati cudne stvari (iste kao na tom kompu!). Da je do ploce mislim da bi bilo problema i s GF4 tako da mislim da je vrijeme za novo napajanje!
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
ma probali i drugo napajanje ali isto,ali moja grafička u njegovom kompu normalno radi,a ista grafička je,ko i njegova grafička u drugom kompu normalno radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
kako ta da moja grafička koja je ista normalno radi u njegovom kompu???malo usporedio grafičke 1od frenda 6600 gt taiwan rev A samsungovi 2.0 čipovi 481 2moja 6600 gt china rev E1 samsungovi 2.0 čipovi 510 sad kad vrtim film unatrag njegova se bolje klokala nego moja,da nije možda viši napon na njegovoj,pa se zbog toga njegova ploča i grafa kolju kod restarta??:confused: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|