|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
HDD otišao?
Imam problema s hardom.Pošto mi je raptor bio preglasan,prodao sam ga i ostao mi je zasad samo segate... Do jutros je sve super radilo i kopirao sam neke stvari na njega i slično,a sad idem instalirati windows i neće.Dođe do onog press any key to boot... i dalje crna slika ništa!Ubacio ide disk od 10 gb i uđe sve kod instalacije windowsa i prikaže segate sve normalno,čak ga sad i formatira,no samo C: particiju jer tu hoću instalirati windows a D: nisam ni probao formatirati,vjerojatno nije problem u tome,ali neće instalirati windows.Odaberem da mi instalira na segate D:,ali on instalira na ide C:,svašta.Bez tog harda neće ga ni formatirati,a kamoli nešto drugo.Šta da napravim,je li otišao?Kako instalirati windows? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Dijagnosticki alat sa web-a proizvodjaca diska i testiraj. Nitko od nas ovdje nije prorok i vidovit da ti moze rec je li ti hard "otisao". Ako je Seagate, upisi u Google Seatools, skini i pokreni dijagnostiku i vidi sta ce rec...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
:O evo danas apsolutno isti problem sa Seagatem ATA 80gig... sestrin komp - zove me da ne radi. Ja dodjem, ono javlja "invalid sistem drive"... kontam windowsi nesto zeznuli, idem reinstalirati - press any key to continue - pritisnem - napise "Inspecting system configuration" il kako to vec ide, i prebaci na crni ekran i zbloka. Bez ikakvog HDDa dize instalaciju normalno (naravno dok ne javi da nema diska)... ja kontam da je rikavela isto, al cu probat sa seatoolsima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
0800 300 300 i obvijesti microsoft da pošalje istjerivače bugova..: suicide Probaj sa hdd regeneratorom da nije kakav bad sector na disku i normalno seatools... Čekaj o kojim se windowsima radi??? Da nije neka unattended verzija koja po defaultu ima c disk za instalaciju.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Sve je bilo u redu sa seatools. Napravio sam,ali sam sve podatke izgubio ![]() Pomoću drugog harda sam izbrisao particije i nisam napravio nove.Izvadio taj stari hard i onda mi je htio ući u instalaciju i i napravio sam full format.Sad sve radi,zahvaljujem na pomoći! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|