|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Doom ]i[
Frend se dokopao zadnjeg Doom III alpha što je bio sada na nekom od ovih zadnjih sajmova (nećemo reći ali ovaj E3 od prije par dana). Ne da je još zahtjevno (pa bože moj alpha je ![]() ![]()
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma budu oni to malo optimizirali već...pa uvijek kenjaju da neka nova igra nebu bila igriva ak nemaš monster piceka sa najnovijom grafuljom... Meni je zanimljivije to kaj malo-malo "iscuri" neka alpha...čini mi se da će taj DOOM III kasniti...a dolazi Half-Life II... ![]() ![]() ![]() A dolazi i hrpa dobrih igara... Nećemo ni spominjati da DOOM III neće imati ni MP:confused: |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re
Ma tako su govorili i za UT2003 , sjetimo se najava.. a sve ide dobro na 800mhz + Geforce2 MX + 128 RAM-a tako svi koji će igrati ovu za mene moralno neprihvatljivu igru ne moraju strepit. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
:confused: MORALNO NE PRIHVATLJIVU:confused:
#5 |
Premium
|
Da
To će biti nešto krvoločno kao ništa dosad , pa stoga mislim da to nije baš najbolja stvar za mlade umove , znam da se mnogi neće složiti , ali ja mislim tako mada sam o igri vidio samo screenshotove i trailer i neke naslove mislim da Fredy nakon ovog a i Michael Myers mogu u mirovinu pa gdje to ide?:mad: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Iskreno smatram doom 3 i slične igre totalnim sranjem i tu nema pomoći!! Ne kužim kak nekom može bit zabavno šetat okolo sa velikom pljucom i ubijat sve živo??????? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Slažem se .. samo nikako da shvatim kako to najviše forsiraju čak i kad najavljuju nove Grafičke kartice,, a i sve je manje igara koje imaju neku radnju a ne samo kako kažeš da pucaš u sve živo!!!:mad: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
To ti je marketing...na ATI-jevom siteu se reklamira Half-Life II "optimiziran" za 9800. A ukusi su različiti...ja osobno igram i pucačine i avanture i arkade,platformske igrice... A ovo sa radnjom u igrama je već stara stvar,igre se sve više isfuravaju na grafiku i slične điđe... Igrao sam i alphu...meni to ne izgleda bog zna kako krvoločno... |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
OK
U redu istina da svi idu samo na tu grafiku , ali onda za moje gamanje nema budućnosti , a za taj DOOM 3 ocjenu ću "pravu" dati tek kad ga odvrtim na svom stroju bar neku recenziju da testiram stroj : Athlon 1700+@(2200) Epox 8RDA ATI 9500 Gygabyte 512 DDR-a itd..... |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nema baš previše veze sa temom i ATiem ali ... pa krvoločne igre su sve izuzev Simsa (mada se i tamo da valjda nekako proliti krv), SimCity nije, pa imaju tamo neki potresi, vulkani, katastrofe mojom rukom izazvani ![]() Mudre Staljinove: "Ubiti jednog je ubojstvo, 5oricu masovno ubojstvo, 100 je masakar ali je zato 1 000 000 samo statistika i ništa više" ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, Doom 3 ce bit revolucionaran. bit ce zahtjevan,bit ce cudo tehnike,itd, ali mislim da se Carmack malo preserava jer sam cito negdje da je reko kako nece izdati jos Doom III zbog "toga jer je danasnja tehnologija preprimitivna za tu igru" (nije doslovni citat, nesto u tom stilu). Don't get me wrong. Ja jedva cekam Doom III, ali ako on bude samo moguc na xp-jcima od XXXX+, ma jebesh to! uvijek ostaje Battlefield. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Joj kad ja nadogradim mašinu, to će biti urnebes.Ne kupujem sad stvari, al zato pod madracem imam velike količine love koje ću sje*** na mašinu da mogu igrat Doom III, druge pucačine i RTS -ove na full detaljima!
#13 |
Super Moderators
|
Ma da se napraviti prekrasna grafika i bez svih tih silnih điđa...a ak je pucačina prava nebuš ni primjetio svu tu silnu grafiku od silne frke da sačuvaš živu glavu ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ovaj tip iz atachmenta se pita koju konfu će trebati za Doom 3?
CORE 2 QUAD 6600zasad Mbo Gigabyte 965- DS4 RAM 2*1GB Mb 800 DDR2 OCZ.gold Gigabyte 9800 GT 512MB,LCD 20 WS 16X10 205BW SAMSUNG HDD WD RAPTOR 150GB 10 000rpm,500Gb Seagate SATAII,320 GB SEAGATE SATA 2,PIONER BLACK 111 16X Zadnje izmijenjeno od: mrki. 21.05.2003. u 22:53. |
![]() |
![]() |
#15 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
a neko mi je pricao kako je vazna grafika u pucacinama niti prije mjesec dana!!! |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
..
|
Citiraj:
kak vi uspijete trcati i gledati okolo teksture te jos i razvaljivati... |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa moj dojam je da igre i izgledaju bolje. Budući da sam prešao sa MX2 na R8500 govorim iz iskustva,e sad ima ljudi kojima je uvijek isto jebiga... A da 8500 daje bolju sliku nego MX2-i to stoji. To uopće nemožeš ni uspoređivati-pa valjda i kupuješ novu grafulju zato kaj je i grafički prikaz bolji a ne samo zbog frameratea... Osim toga stavi deset ljudi na kup-svatko će imat svoj doživljaj kaj se tiče grafike... Ja sam jedamput kodirao nešto u kvalitetniji VCD,SVCD i full PAL MEPG2,filmići po minutu...tek toliko da vidim razliku na telki...gledam-više manje sve isto/na TV-u/,pozovem ženu da pogleda i ona je odmah poslagala točno po kvaliteti ![]() A meni sve skoro pa isto ![]() Pa si ti misli... |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Evo da malo pomognem , ja imam dva PC-a :Epox8rda,Athlon 1700+TB@2200 + Gygabyte Radeon 9500 + 512DDR-a LCD LG itd..drugi P4 1,6Ghz Wili +GF2MX400 64mb 256 DDR..... Ma nemože se to uistinu uspoređivati to je kao BMW i recimo Yugo oba voze ali kako ,? slika na ATI-u je kristal ide na oko 11500 3D Marksa , dok GF2MX nije za bacit ide sve i na njoj ali kvalitet se osjeti: Samo nešto je čudno stavim nove drivere za ATI 3,4 i Nforce 2,41 a rezultati sve gori kako sad to? |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#21 | |
..
|
Citiraj:
eh tocno to...samo nije yugo i bmw ...mislim prevelika je razlika eh i sad usporedi pucacine s voznjom po gradu...sto ce ti to kaj bmw moze 250kmh kad ti mozes 20kmh po centru grada....istina vozis se udobnije a to je isto kao i vise frejmrejtova u pucacini ja nisam rekao da nema nikakve razlike u kvaliteti samo sam rekao da nije tolika koliko ljudi pricaju 1)isto tako ljudi kupuju komp od 7000kn u kojem graficka vrijedi 3000kn,tastatura i mis 50kn,napajanje od ni 100kn i sl i jos k tome imaju piratske windowse a windowsi kostaju 20% cijene te graficke.. 2) pa jos k tome svi se svadaju oko tih preskupih kartica a niko nema para za to... i nemrem se odluciti koji mi od ta dva primjera vise smetaju.... i drugo ljudi ne pricaju o iskustvu nego o tome kaj su citali na netu...a onda hvale totalne budalastine!!! |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Slažem se , no gle ti vražjeg GYGABYTA 9500 košto me 1750 kn-a i jutros ustanovim slučajno da cooler uopće ne radi tko zna koliko dugo a nema više od dva mjeseca , što reći na to? |
![]() |
![]() |
#23 |
Caught Somewhere In Time
|
[QUOTE]Originally posted by msvrtan [B]eh tocno to...samo nije yugo i bmw ...mislim prevelika je razlika eh i sad usporedi pucacine s voznjom po gradu...sto ce ti to kaj bmw moze 250kmh kad ti mozes 20kmh po centru grada....istina vozis se udobnije a to je isto kao i vise frejmrejtova u pucacini ja nisam rekao da nema nikakve razlike u kvaliteti samo sam rekao da nije tolika koliko ljudi pricaju 1)isto tako ljudi kupuju komp od 7000kn u kojem graficka vrijedi 3000kn,tastatura i mis 50kn,napajanje od ni 100kn i sl i jos k tome imaju piratske windowse a windowsi kostaju 20% cijene te graficke.. 2) pa jos k tome svi se svadaju oko tih preskupih kartica a niko nema para za to... i nemrem se odluciti koji mi od ta dva primjera vise smetaju.... Joj a taman sam odlučio da više neću nikad polemizirat sa msvrtanom ali mi vrag ne da mira!!! Ma i neću samo ću mu reć da se apsolutno ne slažem s njim i da priča gluposti! ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#27 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja bih jos jedno pivo a nemam vise ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Samo nešto je čudno stavim nove drivere za ATI 3,4 i Nforce 2,41 a rezultati sve gori kako sad to? nForce driveri 2,41 daju lošije rezultate od starih bolje vrati stare ....neka vrate Elvisa,Haseta,Brus Lija a evo im silikoni atomska i CIA.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
..
|
pa sori pinsla pricao ja gluposti ili ne ne vidim da imas tu karticu koju tak hvalis..mislim r9500 il jace... pricao si da ces kupiti ali se nisi pohvalio... koji je smisao hvaljenja necega ako to isto nisi nikad isprobao... ja sam se lijepo opekao kad sam shvatio koliki je chiftec big tower sranje..a ja ti mogu naci na forumima gdje su se ljudi prije razbacivali kako je to najbolje kuciste na svijetu i sl...naravno procitali na netu...a kad ga vidis shvatis da to bas i ne stoji... ono sto ja konstantno pokusavam traziti od ljudi je iskustvo a ne citanje reviewa...evo ti jos jedan primjer...matijas ima onog avancea...i zna sve probleme na njemu...a niti jedan od tih problema nara nije naveo... nije ovo nis protiv nare jer ni ja ih nebi nasao u par dana.... a zato sluzi iskustvo...revjui su samo guideline... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|