|
![]() |
#1 |
just like Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Ping !!
E, ovak... s kumpichem sam htio uspostaviti VPN pa kako to nešto nije šljakalo rekoh aj idemo se pingati on je isčito svoj ja svoj IP i pingamo se tako ali "Request time out" se uredno pojavljuje ja s moje strane mogu pingati sve živo i google i uspjevam se s VPN-om povezati na par mjesta....i mene drugi mogu pingati on pak može pingati isto npr. google ali ne mene a vala ni sebe imao je Norton pa ga je deinstalirao ali i dalje je ista situacija...(za njeg nismo uspjeli da ga netko drugi proba pingat) i onda ne znam ni sam kako uspio se ja na njega povezati s VPN-om over Ip/TCP dodijeljene su nam Ip adrese 192.168.5.150 i 192.168.5.151 ali ja opet ne mogu njega pingati ni na tu Host adresu x.x.x.150 i pojma nemam što bi moglo biti... ja imam siemens se555 on običan c-010 e, da još vezano za VPN pod opcijom incoming Conn može se odrediti koje IP adrese će se dodjeljivati VPN korisnicima i da li ima veze ako sam ja lokalno doma na 192.168.1.x a u incoming conn stavim da se dodjeljuju IP adrese 192.168.5.x ?? e, i kako zapravo funkcionira taj ping... da li on šalje pakete kroz nekakve portove, ako da koje? ako ne ...što onda?
![]() |
#2 |
just like Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
BUMP ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |