Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.09.2006., 22:29   #1
Misak
Premium
Moj komp

Misak's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
x1600 pro PCI-E tv-out problem...

ovak.. imam zadnje catalyst drivere i control centar i ne mogu imati istovremeno sliku na TVu i monitoru.. cim prebacim na jedan uredjaj onaj drugi izgubi sliku... i obrnuto.. znaci ak prebacim na TV onda nemam sliku na monitoru i obrnuto.. probao sam staviti i 6.7 drivere sa starim control panelom i ista stvar.. moze mi biti ukljucen samo jedan gumb za prikaz slike u control panelu.. cim kliknem drugi disablea se onaj prvi i slika nestane...

isti slucaj sam imao sa integriranom grafickom na ploci koja fizicki nije mogla prikazivati dvije slike istovremeno... nemojte mi reci da to moze biti slucaj sa ovom grafickom....

e da probao sam spojiti komp i tv sa s-video kabelom i preko HDTVa... tv je samsung slim tv 72cm 100hz.... i sve je sljakalo dok sam imao GF 6600GT...
Staro 10.09.2006., 23:01   #2
Misak
Premium
Moj komp

Misak's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
evo da sam sebi odmah i odgovorim kak sam rijesio problem ak netko bude imao slicni problem.. dovoljno je bilo procitati user manual gdje pise da ako hocu imati istovremeno sliku na tvu i monitoru onda moram monitor spojiti preko DVI izlaza ili konvertera sa DVI na VGA.. ak ide direkt u VGA izlaz onda se ne moze prikazati slika istovremeno na VGA i TVout konektoru...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno