|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Asus V9999GE temperature
Imam dotichnu grafu i malo me zabrinjavaju temperature na kojima kartica radi. Idle temp. su GPU: 70 °C , Memorija: 60°C dok je u full loadu GPU mi pokazuje preko 120 °C a memorija preko 90 °C.. Neznam dal su to normalne temperature dotichne kartice ili da ju nosim na reklamaciju ? Za sad nema nikakvih problema sto se tice grafike, al se bojim da nebi riknila s obzirom na tako visoke temperature.. Samo da napomenem da grafa nije clockana. sve je na deklariranim taktovima.. |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Hehe, maximalna emperatura kojom bi smjelo bit opteecena ta grafa je 85C Očisti ventilator, sigurno ima prašine... Kako ti je kučište ? jel ima u njemu zraka? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
preeeviše toplo za nju...čisti kuler
#4 |
Banned
|
Ma vec sam cistio taj cooler 100 puta.. Sad sam pogledao i nije zachepljen, ima jako malo prasine al to se nemoze skinit.. Tak da neznam sta cu.. Imam asusovo kuciste, ovo iz sig-a... Trebalo bi biti zraka u kucistu, naprijed je 80 mm vent a iza je 120 mm vent, utori za kartice su otvoreni iza tak da bi i tamo trebala dobit hladnog zraka, a ima i air duct sa strane al to je za proc.. Dobro da grafa ima garanciju pa cu ju odnjet makar jos radi.. Trebali bi priznat garanciju zbog pregrijavajna.. sta ne ? : stoopid |
![]() |
![]() |
#5 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
kupis nesto tipa accelero x1 ,zalman vf700 ,vf900 ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Neznam bas koliko mi se isplati kupovat cooler da mi radi na stock taktovima, ak kupujem cooler bolji onda kupujem da ju mogu clockat.. A temperature su takve da ni sa zalmanom nebi spustio lol.. Kad igram nesto i vratim se u win, pogledam smart doctor od asusa, a temperature na max i GPU i Mem. Upalio sam i klimu, kontao sam zbog vrucine vani da je tako, al ni to nepomaze.. |
![]() |
![]() |
#7 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Uh to su žestoke temperature, kakva je kartica na dodir? Ako je i na dodir opako vruća nosi to na reklamaciju, to ti je najpametnije.
#9 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Imao sam tu graficku. I imas sam problema sa ventilatorom. Nakon pola godine jednostavno se problesavio, odjednom se prestao vrtiti i kad je došla tremp na 100 onda je naglo počeo. Malo probrljaj po onom smart doctoru. Ja preporučam maknut onaj ventilator i poklopac te prišarafit manualno 80mm |
![]() |
![]() |
#10 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
ako oces nosit na reklamu, onda ne skidaj cooler, a ako oces uzet stvari u svoje ruke, onda ga skini i provjeri kako pasta... Mislim da je preporučeno na svim komponentama mjenjati jednom godisnje pastu... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Ma nosim sutra na reklamaciju.. Pa ce mo vidit sta ce bit.. |