|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Instalacija se smrzava na driver.cab
Pozdrav! Siguran sam da je to bilo, al ne mogu izguglat rjesenje nikako... uglavnom, koji je najvjerovatniji problem, ako se windows instalacija smrzava na driver.cab? I to na razlicitim verzijama, koje rade na drugim konfiguracijama... memorija mi je prva pala na pamet, al ima 2 keksa, i problem ostaje na svakom od njih (pojedinacno). Konfa je Celeron 800 (/128/100/1.7V), Asus cuv4xc s370, 4GB WD (ATA33), TNT2 (probana druga graficka), 256 + 64 DDR, neka PCI zvucna. Ima tko savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Optički pogon? Kablovi? Hard? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
opticki nije sigurno, skopcao sam moju przilicu za potrebe instaliranja windowsa - a ona sigurno radi. Hard i mene zanima... al nije mi jasno zasto bi, ako je do harda, svaki put bilo stalo na istom mjestu. driver.cab usput, nije do procesora, imam trenutno 3 celerona i na svakom ista stvar... probat cu s kabelima :S P.S. prije ovog pokusaja stavljanja XPa, vrtila se 95ica na disku. sad je formatiran u jednu particiju (probao sam i NTFS i FAT32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Onda je vjerojatno do medija s kojeg instaliraš. Može biti da je cd oštećen na tom mjestu i da optički pogon jednostavno ne može kopirati stvari odatle. Meni se to zna dogoditi relativno često jer mi instalacijski cedeji služe za gro stvari. Od, naravno, instalacije Windowsa, preko podmetača za šalice do frizbija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() trazit cu sad neki disk pa probat s njim... ako nije, onda jedino ostaje maticna (?!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo izgleda da je ipak do kabela... iako sam stavio nove, s njima je radio probleme. sad sam nasao jedan od nove maticne, zapakirani, i spojio disk i przu kao master i slave na isti kabel. sada bez problema prosla instalacija... wierd. i ova 2 kabela (kad su oba uredjaja bila masteri na svojim kanalima) su bili novi, nekoristeni :S hvala svima na savjetima i pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|