|
![]() |
#1 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Bios/Clock Problem
Cini se da sam ipak morao otvoriti novu temu... Eto htio sam malo podici fsb pa da roka barem na 3000Mhz dok ne nabavim katanu ali... Neznam kako pristupiti FSB-u Problem je u tome sto kad uletim CPU Configuration neda mi da pristupim FSB-u ,oslobodeno mi je samo: -MAX CPU ID VALUTATION LIMIT :enable/disable (meni disable) i -HYPER THREADING TECHNOLOGY :enable/disable (meni disable) ... Vratim se i odem u FREQUENCY VOLTAGE CONFIGURATION a tamo : -CPU LINEAR FREQUENCY (meni enable) -CPU CLOCK (200MHZ) -nemogu mjenjati -FIX Agp/Pci FREQUENCY (meni enable) to je valjda ono zakljucavanje da mi ne spali karticu kad pocnem clockati... -AGP VOLT :1,5 -DIM VOLT :2,6 -CPU VOLT :1,6 -stavio -SPREAD SPECTRUM (meni disable) a mogu stavit 0.35%,0.50%...do 1.00% -PCI CLOCK AUTO-DETECTION (meni disable) sta da ljudi radim pomagajte mislim da su biosi malo zastarjeli (datum im je 2003 American Megatrends) a nemogu na str od solteka neznam zasto mozda im je server u k****: giljotin
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
MAX CPU ID VALUTATION LIMIT: enable CPU LINEAR FREQUENCY:disable Probaj tako pa vidi jel možeš mijenjat fsb, agp/pci lock OBAVEZNO ostavi na enable.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
neznam za solteka, ali ja npr na asrocku isto nisam mogao nista mijenajt dok nisam flashnuo bios na noviju verziju, tek tada je proradilo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|