|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
P4 2.0 GHz overclocking
Evo dakle imam intel P4 2.0 GHz. Jel mi može netko reći koliko bi ga mogao maximalno diđi, ali da bude stabilan i da mi nezamrzava????? p.s. ja sam ga zadnji put digao na 2.4 i radio je pol sata te se onda zamrznio. imao sam 760 rama (2x400MHz & 1 Od 333MHz) Izvadi sam onu od 333........ hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Daj napiši koju matičnu imaš,koja je jezgra(CPU-Z)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
2FAST4YOU
Datum registracije: Jan 2006
|
...zavisi ti sve od revizije proca...ja sam imao p4 1.8 B0 rev. i radio je na 2.5 ghz uz dizanje voltaze na 1.7v...a sve je radilo na komponentama iz siga...
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobro Robi kaze, bilo bi pozeljno da nam das screenshot iz CPU-Z (www.cpuid.com) i navedes koju plocu imas, cak i kakvo hladjenje, makar se Northwoodi ne griju puno. Screenshot moze uploadat na www.imageshack.us ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
P.S. Zato i trazim dodatno hladjenje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41253 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Ja imam P4 2,4 norti i radi mi stabilno bez voltaze na 3,2(strasno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Moj 2.4C ide do 3.0, dalje nece, na stock voltazi i full malo se grije... Mislim da je temp load oko 36-37°C, mjereno senzorom na maticnoj i prst na hladnjak metodom... ![]() @Techno, daj malo vise info o procu i ploci...
![]() |
#19 |
Premium
|
2.0 Northwood, 400FSB... Mogao bi dobro povuc, ali tesko uz ovu plocu koju imas... ![]() Znaci, nije ti to do proca, nego do ploce...
![]() |
#20 |
Prečupavi mod
|
Isuse i Marijo 700kB za sliku koja stane u 20kB!!! Panzer dobro kaze, sumnjam da ces s tom plocom daleko dogurati, sumnjam da uopce ima PCI/AGP lock.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Evo da se ne misli da lazem evo slike kao dokaz i igra se skoro cijeli dan CoD2... kao sto se vidi revizija je D1 tako da se valjda zna da ti idu dosta dobro.... http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/a.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Tocno, Jerry... ![]() http://img119.imageshack.us/img119/510/test1hy.gif
![]() |
#26 |
Banned
|
Ma momak ima problema misli da moj ne moze bez obzira sta je albatronka, pa sta ti imas isto Pentium northwood 1.6 ide na 2.5 bez problema cim dignes vise odma ti ne radi internet lol(krimi), ali dobro to mozda i nije bitno s obzirom da sam vidija da netko na forumu isto ima 1.8@2.7 tako da je to u granici gdje oni idu...ali eto ja sam upecao dobroga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jeli netko zna koliko moze ici P4 2.0 Northwood rev. B0? Ploca je MSI 845ARU. Jeli mojih 20*132=2640 MHz njegov max.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
Pa ne vjerujem bas da je max ali nek ti recu ljudi koji imaju tu reviziju pa znaju to il se razumiju ali mislim da ne bi moglo jos puno..ali isto tako sam cuja da i B0 revizije nekad znaju poletit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|