Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.02.2002., 08:36   #1
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Thumbs down Ne vjerujte KINGu

U KINGu nisam nikada nista kupio, iako sam imao najbolje namjere.
Kao prvo, cjenik im je totalno netocan, imaju brdo hardwarea u cijeniku koji ne nude jer je prodan. Vec nekoliko tjedana ih zivkam i pitam za dvije maticne za koje znam da nemaju, jer ih vise nitko nema, a cijena im raste i pada, uredno kao i drugim maticnim na njihovom cijeniku. Na pitanje zasto ih onda jos drze u cijeniku kada oni sami kazu da ih vise nece imati, vec tjednima je odgovor: pa nitko ih nije maknuo iz cijenika.
Kao drugo, kad got sam dosao u KING s ciljem da kupim nesto, prodavaci su bili toliko bezobrazni da nisam nista kupio, stovise, prodavac nije niti beknuo, niti progovorio sa mnom, pitao sam imaju li to i to, i u kojoj varijanti i koliko kosta, a on meni samo isprinta racun. HALO! Valjda je maca popapala jezik ili mozak.

Uglavom, zivi uzas.

Frand kaze da on ide samo u njihov servis jer je dobar, ali da ziv nece u ducan.
gpremec je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2002., 12:43   #2
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Re: Ne vjerujte KINGu

Citiraj:
U KINGu nisam nikada nista kupio, iako sam imao najbolje namjere.
Kao prvo, cjenik im je totalno netocan, imaju brdo hardwarea u cijeniku koji ne nude jer je prodan. Vec nekoliko tjedana ih zivkam i pitam za dvije maticne za koje znam da nemaju, jer ih vise nitko nema, a cijena im raste i pada, uredno kao i drugim maticnim na njihovom cijeniku. Na pitanje zasto ih onda jos drze u cijeniku kada oni sami kazu da ih vise nece imati, vec tjednima je odgovor: pa nitko ih nije maknuo iz cijenika.
Kao drugo, kad got sam dosao u KING s ciljem da kupim nesto, prodavaci su bili toliko bezobrazni da nisam nista kupio, stovise, prodavac nije niti beknuo, niti progovorio sa mnom, pitao sam imaju li to i to, i u kojoj varijanti i koliko kosta, a on meni samo isprinta racun. HALO! Valjda je maca popapala jezik ili mozak.
...
Mi bas ne kupujemo od njih, ali nas odnos s MSANom je odlican. Za King racunala koji se nalaze na drugoj lokaciji - ne znam.

Oglas
Oglasni prostor

Staro 07.02.2002., 11:48   #3
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Pa ja nikad sa njima nisam imao problema kupio sam dosta stvari kod njih makar mi je hgspot drazi.. znaci dosao sam kupit printer i gledao sam u katalogu maloprodajnu cijenu i onda dodem tamo i skuplje kao za 200kn kao posupilo je za jedan dan..to je jedini problem bio..a sto se tice kaj su ti isprintali racun mozda to nije racun nego ponuda. Ako neces ne moras ti to uzet
Staro 07.02.2002., 22:41   #4
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Thumbs down

Citiraj:
Originally posted by Bono
..a sto se tice kaj su ti isprintali racun mozda to nije racun nego ponuda.
Ali bez rijeci, ni a ni be, "nit mekece nit pjeva" samo je nesto isprintao i dodao mi papir u ruku. Nije mi vazno da li je bio racun ili ponuda, steta papira.
gpremec je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2002., 18:14   #5
schofter
Premium

Ja sam iz Rijeke narucio robu preko telefona i sve je ispalo najbolje s njima. Prvo su mi rekli kako je roba manje vrijednosti pa su mi poslali s manjim putnim troskovima a kao drugo bili su brzi. Sgspot je najbrzi ali imaju razlicitog jeftinog smecha.
schofter je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno