|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Mrezna - ruter problem
ovako jutros nisam mogao spojiti se preko rutera, stalno je javljao limited or no conenctivity. ok na 08009000 su rekli da rucno upisem sve i stvarno, nije pisalo vise limited nego se spojio na ruter. ali i dalje nije mogao na net??? sto je to? dole pise da je lan spojen 100mps i status conected. ali kada upiesm adresu rutera da mu pristupim nece. jel mrezna krepala? postavim manualno sve brojke i ne radi. n alaptopu mogu pristupiti ruteru. a lampica mrezne svitli. inace jucer se komp ugasio sam od sebe, kada sam ga upalio radilo je normalno sve. wtf?
![]() |
#2 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
moguce.... jel ti mrezna na maticnoj .... ja sam imao problema s mreznoj na maticnoj kada sam kupio za 30 kn posebno mreznu sve je prodelalo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
aha mrezna je na maticnoj. ali jucer je sve bilo ok. kako moguce da preko noci poludi?
![]() |
#4 |
bacc. ing. comp.
|
to ti je isto meni altdvb jucer radi,a danas vise ne radi..... a nisam nista mjenjo pa ti meni reci zasto.... ako nije softwerski problem onda je hardwerski,probaj propuhat komp. , mozda prasina........ mozda su misevi pojeli kabel lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bacc. ing. comp.
|
i na kraju krajeva jel mozes pristupit routeru ili ne.... jel ostala racunala koja su na routeru mogu na net??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
da samo sto je mrezna tu, ona lampica titra. ovaj vidi mreznu. updejdam drivere sve mogu. spojim u lan, ali nece se spojiti s rutereom. svasta.
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Eventualno možeš pokrenuti Network Setup Wizard, iako čisto sumnjam da će ti to riješiti problem, ali eto, možeš probati, minuta posla =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
danas palim komp i mreza se digne bez problema sa automatic postavkama. wtf?
![]() |
#9 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Jesi upisao Ip adrese u mreznoj i eventualno dns? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|