|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Pomoc Hitno !!!
Ovako danas kupujem comp. a jos se nisam odlucija za memoriju. Recite mi jeli se da sta OC-at supertalent cl3 to je ova iz ADM-a -> DDR RAM 1024Mb PC4000 , 500MHz, SuperTalent , CL3 dode 747,24Kn Ili da uzmem ocz gold gx xtc pc-4000 2x1gb??? (iako u linksa nema ove pc-4000 vec samo pc-3200 a ova 3200 je skuplja hmmm...!?!?!?? no dobro) Te koja je bitna razlika izmedu 3200 i 4000 ???? Maticna je DFI lan party ut nf4 ultra-d. Kakva je ova gskil (gskill extreme hz pc-4000 2x1gb) memorija i di je ima kupit? I jeli bolja sta i kakva joj je cijena s obzirom na ove povise??? Mislim uzet 2 x 1024 MB Moram se odlucit brzo pa pomagajte savjetima :-D Thx Ovo ponavljam jer mi u starom postu nitko ne odgovara :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
S nijednom neces fulat ako ides na 2 gige, ja bi uzeo gskill od ove 3 ako lova nije problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Di ima te G-Skill za kupit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Mogu potrosit do 2 000 kuna, sad ovisi koliko je gskill, nisam je nigdi nasa za kupit :-( A sta se tice ovog supertalenta dali da uzmem nju ili OCZ gold. Jeli ima ko dfi lanparty ut nf4 ultra-d i supertalent, kako se ponasa memorija na dfi-ci? Ona mi je jeftinija od ocz-a ali ako je ocz bolja rado bi uzea nju. Pa ako tko ima iskustva neka kaze :-) Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nisam sad mislia koja je bolja memorija nego koja je bolja za dfi lan party ultra-d? Pa eto ako netko ima iskustava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Daj nebudi lud i kupi si najobicnijih 2x1GB za nekih 1300-1400kn, ako mos neke sa samsung UCCC-om (ST ili PQI) i usparaj si novce...razliku nes ni osjetit... A maticna bi ti trebala bilo koju memoriju progutat...
![]() |
#9 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nećeš pogriješiti ni sa jediom od 2gige. Vranoga1-nick na forumu,oko 2soma kn ti je preko njega GSkill HZ. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|