|
![]() |
#1 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo kako izgleda kad zaštita od pregrijavanja zakaže
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hebiga nije imao sreće... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Hebiga, takvu glupost bi trebao netko pokrit, ili Asus ili Intel, pred par godina se zbog sličnih stvari pljuvalo po AMD-u sve u šešnajst...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Bas me zanima kako bi ovo proslo u nasim PC shopovima pod reklamaciju ![]() BTW, mislim da bi Intel trebao dati liku za novi proc i plocu (pod uvjetom da lik zeli ponovo Intela!).
![]() |
#8 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Laughing Man
|
Pa ploča gasi cijelu stvar kad se proc pregrije, ili ja nešto ne shvaćam dobro : stoopid
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ploča treba dobro čitat informacije od proca a Ausove ploče si još od doba prescotta poznate da lažu ( iako u tome i Intel ima svoje prste) nakon dosta opravdanih kritika je to "riješno". No ipak glavninu zaštite ima proc kčiji sitem bi treba biti foolproof. Ono kaj je meni zanimljivo je da je komp radio nakon toga, da ga je ostavio duže bi vjerojatno morao zvat vatrogasce.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Inače meni ovaj cijeli tekst smrdi, isto kao i sajt s kojeg je došao, imam osječaj da je to ekvivalent nekog žutog tiska, samo što je orijentiran prema računalima...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nice one ![]() nego imam informaciju da se slicno desilo u hr samo ej izgorilo pola kompa sa maticnom ramima i tak onak bas izgorio ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni je najjača fora bila na jednom faksu gdje sam radio kad je profesorica (ili asistentica, sad se ne sjećam) došla i kaže: Imam mali problem. Reko, neki virus ili nešt, pa pitam koji. Kaže ona: Pa malo se dimi iz kompa. : roller : : roller : : roller :
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni CPU (Intel) nije nikad izgorio, a za one koji me znaju, to je dovoljna garancija I mercedesi se kvare :P
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|