|
![]() |
#1 |
Guest
|
1. probo sam stavit avatar na ovom forumu ali nikako, probo sam ga uploadat sa kompa direktno, probao sam sa image shackom, čak sam probao i one ponuđene avatare i neće radit jednostavno se ne prikazuje. 2. zašto mi se ne pokazuje koliko sam postova do sada stavio? samo piše n/a |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
WTF?!
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
može samo da proradi jer mi je ovak malo bezveze a probo sam sve čak i na poslu |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
|
Stavi drugi avatar, srp i te gluposti nisu dozvoljene. Sve što ima veze s politikom i sličnim stvarim, nema šta raditi na PCE forumu. Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.03.2007. u 09:21. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
dobro nije mi važno kakva je slika. evo sad sam stavio onog ponuđenog avatara (warcraft) pa opet ne radi. |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Daj se ponovo regaj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da moras imati 10 postova da mos staviti svoj avatar ili tako nesto .
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja imam sličnih problema... ne mogu staviti sig.. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
pa da ali mislim da mi ne mogu poslat ni pm, jer mi se požalio jedan korisnik na prodaji da mi nije mogo poslat pm |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
Da, ne može ti se poslati PM, ja sam isto probao...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
znači ništa bez ponovnog reganja. a dobro neću to raditi dok mi ovak ne do***di. hvala na 'pomoći' |
![]() |
#16 |
Guest
|
LLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
kak je doslo do toga da mu profil tak izgleda? |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
probo sam ne pali |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
pa zašto admin ne vidi u čemu je fora....?? mora da je niki bug... |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() mmm mogao bi se zakleti da postoji još jedan tip ko ti samo nemogu se sjetiti imena hm ....
![]() |
#22 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nešto jako čudnog se desilo prilikom reganja pa te molim da ponoviš registraciju i da mi se javiš kada ukucaš podatke...Nešto krivo si ukucao, mail ili nick je već bio regan pod drugim profilom (čini mi se mail) pa su se profili pomiješali. Edit, evo Hrco skoro pa pogodio ![]() I da, ako već zaboraviti s kojim nickom ste se regali nemojte silovati s istim mailom ponovnu registraciju jer onda oba profila odu u racku, kao sada. Javite se meni... |
![]() |
![]() |
#28 |
EMP moderator
|
Mogao si još koji smile stavit...
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|