|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
drivers
Molim za pomoc. Trebaju mi driveri za INTEX IRDA USB 2303. Kupio sam taj jeb... Irda USb-e i sa njima dobio cd-e sa driverima. Taj cd-e je napravljen u nekoj kucnoj radinosti jer se vidi da nije orginal, mada istine radi stavili su drivere za svaki OS ali niti na jednom ne radi. Prosurfam malo po netu kada vidim da su i drugi imali takav problem. Uvijek me baci na neku stranicu sa domenom .ru a to može biti problem. No da ne dužim kupio sa ga u Kvarku, ne kupujte ako ne želite probleme. Ako netko zna gdje mogu skinuti drivere bio bi zahvalan. Usput treba mi jedno dobro kuciste sa napajanjem 400w. Pozdrav od Blente koji je uspio kupiti sra... od Irda-e.: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neradnik
|
potrazi na ovoj str... http://ucables.com/searchlog/20.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Zahvaljujem se na pomoci, pokušati cu se snaci u moru drivera na ovoj stranici.: evil : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
sada si stavrno moram promijeniti nadimak u BLENTO jer ovo se samo meni može desiti.: Drone : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
![]() Hvala pokušati cu, no evo još jedne teme za razmišljanje. Ovaj USB dongle IRDa u Kvarku košta 64,00kn a u Merkuru 123,00kn. A u novom broju Bug-a procitati ce te tekst gdje navode da su cijene u velikim potrš. centrima niže nego u vecini spec.trgovina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Poslao sam e-mail direktno proizvodacu, jedva sam iscupao njihovi adresu i naravno ne radi opet. ako nekom trebaju takvi driveri neka se javi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|