|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Dakle, da li netko ima gore spomenutu i pokušao na njoj izvesti modanje tako da je iz dual celić ploče pretvori u dual pentium III ploču. U singl Pentium III uz pomoć PowerLeap NEO S370 adaptera to nije nikakva mudrost ali u dual, već postaje mala nauka. Uglavnom da li je netko pokušao Rusku metodu, koja mi se čini puno uvjerljivija i učinkovitija mada je komplicirana do bola i isto toliko petljava? Ona Japanska (Yochiro mod) mi je primamljivija i zanimljivija. Pa sada da li je netko probao i ako je (ili zna nekog da je t napravio) da mi isto kaže. Jer da bezveze ne ubijem dvije III i potrošim 12.000,00 SIT na dva adaptera ![]()
![]() |
#2 |
SMP freak
Datum registracije: Feb 2003
|
HGSpot .. ima navodno jos uvijek par ABIT VP6 na lageru (iako nisu na cjeniku) ... zadnji put na cjeniku su bile 500 kuna .. pitaj nemas kaj izgubit a mislim da je puno lakse i isplativije
P4C 2.6@3.2, Intel Intel D875PBZLK, 2 x 512Mb DDR433, Chieftec Big Tower, Enermax 430W, 2 x 36 Gb Raptor Raid, Hercules Prophet III (GF3), Terratec Aureon 5.1 Sky Windows 2003 Enterprise Server Dual PIII 1Ghz, ABIT VP6, 1Gb PC133, 4U Supermicro rack case, Supermicro 350W, 3 x 18Gb U360 IBMs SuSE 8.2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() HG spot i ja ti je kao odlazak zubaru. Ak ne bu išlo bum i to probao. Samo prije toga se onda morm riješiti ove ploče i ova dva celića na 433 u njoj. Budemo još razmislio. Ali ovo modanje mi se čini samo po sebi zanimljivo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|