|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Kupio sam ATi Radeon 9000, 64MB DDR, TV-out iz HGspota. stiglo danas i super! idem ja probat instalirat. i sad, znam da trebam maknuti sve stare (detonator) drivere jer imam TNT2 karticu i krenem u taj posao, ali sad pocinju sranja: karticu jednostavno NEMOGU MAKNUTI! probam u safe modu maknut iz add/remove programs detonatore i uspijem, ali opet prilikom sljedeceg pokretanja pise Default Monitor on NVIDIA TNT 2 Model M64. I opet odem u safe mod, i disableam u device manageru NVIDIA TNT 2 Model M64, i onda odem na uninstall, jos obrisem direktorij gdje su bili detonatori, restartam...ali opet je NVIDIA tamo. ![]() onda sam probao da odaberem Standard VGA display, hehe, kad ono...pazi ovo! UOPCE GA NEMA NA IZBORU!!! pa koji je ovo kurac!? da ne govorim da sam par puta u tom procesu pokusao staviti Radeonku i da je dosao samo do djela kad se Win2k podize i onda se sve zamrzlo (slika je bila uzasna, isarana raznim mrljama, tockama...) Sta da radim?!?! Formatirat ne bih volio jer mi je sistem idealno radio... dok nisam nabavio ovaj ATi. Help... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Potrazi na Googleu Detonator Destroyer programcic. On bi trebao kompletno ocistiti registry od nvidia drajvera. Upikni novu karticu i ako treba digni u safe modu.
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nemoguce...jednostavno ne znam kako rjesit... evo cijeli dan se patim s time... foramtirao sam hard = nije pomoglo flashirao bios = nije pomoglo! uvijek ima neke crtice, i onda se rusi... ![]() PA NOVA JE!!!!!!!!!!! DANAS MI JE STIGLA!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Mislim, nisam sa Intelom na ti-ali VIA 133A i Intel III??? Osim toga koja je to grafička (koja firma?) A ak imaš nabrijani stroj...i ideš instalirat novu grafičku... ![]() Ajd malo više informacija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Pogledaj attachment! Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Bemti firmu-nikad čuo... ![]() Kad velim nabrijan-mislim na dizanje FSB-a,v na mem i procu... Jedino da prvo provjeriš da li hoće radit na nekom drugom stroju,da li je dobro sjela,provjeriti sve u biosu,format diska sa brisanjem mbr-a,kaj ja znam ima sto tih malih sitnica,e da iščupaj tu zvučnu pa probaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ali thnx na savjetima... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja sam kupio PowerMagic istu takvu karticu... Samo sam uninstalirao detonatore (imao sam TNT2 prethodno), deleteo u device manageru i ugasio komp, upiknuo novu grafičku i instalirao catalyste i to je to... nemam pojma zakej ne radi, možda je fakat neka greška u proizvodnji... probaj kod nekog drugog...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
haha, necete vjerovat! ja odnesem cijeli komp kod frenda. on ima XP 1700+ i KX7-333 i Radeon9000, ali sa 128MB RAM-a. I ja stavim svoju u njegovu i RADI, ali onda stavim njegovu u svoju i RADI. i sad si mislim:"kad je vec ova unutra, da stavim catalyste" i napravim to, i maknem njegovu i opet stavim svoju i NE RADI!. ![]() ![]() ![]() ocito se kolje s necim u mom kompu... ovaj tjedan cu jos nest mutit s njom, ako 100% nece proradit, jebe mi se! vracam ju u HGspot i ima da mi daju novu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Jesi išao vidjet da nije izašla koja novija revizija BIOS-a? To sam već čuo sa par strana da R9000 na nekim pločama hoće zajebavat... Probaj maknut zvučnu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
cuj...na njihovom siteu je zadnja revizija 3.8 koju sam ja i stavio. a sto se tice zvucne, ma maknuo sam bio i nju i ISDN TA i mreznu, i odspojio CD-ROM i hard i stavio SAMO 128MB RAM-a i opet nije htio... Izgleda da jednostavno MSI 6309Lite neide bas s tom plocom. Vec sam poslo mail MSI-ju (sumnjam da ce biti nekog ucinka) gdje sam opisao moj problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Re Di Calamara
|
mrzim takve stvari ... kupis si nekaj novo i onda ne radi kak spada grrrrrrrrrrrr mrzim to
![]() |
#13 |
Premium
|
pa da. uvijek se trebas veselit novom hardveru (tak je bilo i sa mnom, bio sam sretan ko mala beba!) i vidi sta mi se desilo. ![]() mozda od sada treba biti totalno ubediran kad dobijas novi hardver, onda ce mozda radit. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
hehe, newsflash! poslao ja njima karticu, i nakon tjedan dana tisine, primio sam mail u kojem kazu da ce mi poslati zamjensku (koja nije CyCloTron, hehe). who ho! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|