|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Problem sa thunderbrdom
Korisitim za email postu mozzila thunderbird. Formatirao sam disk i opet ga instalirao. Napravio account isti kaoo i prije. Na net idem preko carneta a email mi je preko t-coma.... KAda pokrenem thundebirda dolje mi napise da imam 7 novih emailova a meni nista ne dode(slika)... kada odem na stranicu od t-coma sve je ok... u cemu je stos?
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jesi se probo logirat na t-com pa onda skidat mail? Zapravo, kako si konfiguriro zastitu na t-com stranicama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
PA nisam nis konfigurirao,sve je do deafultu i radije je prije dva dana sada nakon fomatiranja ne radi...emailove mogu slati normalno. Neki dan mi je pisalo na thunderbirdu da imam 6 emailova,otisao sam na str od t-coma i bilo ih je 6,sada sam dobio jos jedan a one stare sam izbrisao,ali on javlja da ih ima 7,znaci kuzi kada dode novi...ali nikako da se tamo pojave,WTF!?
![]() |
#4 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
To se i meni zna događati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jeste li u postavkama stavili ovako kao što je na slici?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.03.2006. u 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Evo proradilo...skinuo noviju verziju ali mislim da nije zbog toga nego sam ga pustio malo dulje da radi... 10 min cca... thanx!
![]() |
#7 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
t-com
to vezano za t-com ili bilo kojem drugom provideru isljucivo, a ne o tvom kompu. tipicni problemi sa serverom pozdrav.
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|