|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Gf4 Ti4200 128MB
Imam problem s ovom grafom, jednom sam vec pitao nesto slicno al neke previse korisne odgovore nisam dobio. Problem je sljedeci. Grafa radi, udem u win i nakon nekog vremena (nekoliko minuta) ona poludi, pobijeli ekran cijeli s nekim svjetloplavim kvadraticima po sebi, a tamo di je mis na ekranu se vidi malo veci kvadratic isto bijelo s guscim plavim kvadraticima. Recite mi od cega se to dogada? Memorija se ne pregrijava jer sam gore stavio pasivnjake, klokana nije, GPU se isto ne pregrijava jer je gore stock cooler od starog AMD-a s ventom na 12V i opet se to dogada. Frend mi je reko da se to mozda dogada zbog pregrijavanja RAMDAC-a. Kaj vi mislite o tome, i dal bi kaj dobio da ga ohladim? Ajde molim vas pomognite mi nekako da joj produzim zivot jos neko vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da joj nema pomoći. ![]() Pogledaj da nije nešto fizički otišlo na njoj,upotrijebi povećalo,da je bilo kakav sitni detalj udaren...aj ća
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
prijatelju isti problem je s mojom grafom isto se tako ta boja pojavi itd malo sam se raspito izgleda da je memorija osla ili ko vac zna sta btw.. grafa je gf4 ti 4200gs pozdrav!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo ljudi samo da kazem OZIVILA MI JE GRAFA!!!!!!!!!!!! Bio je problem s memom kak ste rekli al je fora u tome kaj mi se neki vrag od zvake, pasta ili kja vec, zavuklo na pinove od memorije i tamo to radilo sranja. Evo odvrtio sam tri 3dmarka zaredom, prvi na default taktu, drugi na enhanced taktu i treci na max taktovima i radila bez problema. Jel to stabilno po vasem misljenju? Prije bi dosla do drugog testa i pukla bi slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Moguće, igraj nešto, tako ćeš znat.... |
![]() |
![]() |
|
|