|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja ih upravo skidam i probam ih večeras ili sutra...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo, probao ih. Ne znam perfomanse, to ću saznat tokom korištenja računala. Novi CP je za Noobove (ne one koji igraju na Nobu )Sviđa mi se kako je prikazana temperatura grafe... Jako je bugovit i ne možeš skoro ništa namjestiti. Original dolazi sa AA na 4 i AF na 8, zato mi se i činilo da početne scene u novom 3dmarku imaju manje FPSa (nisam pustio do kraja, nego samo da malo prođe da vidim FPS) Sve u svemu je CP biti popljuvan kao i CCC od ATIja, barem na početku (to je moje mišljenje). Imate i mogučnost starog CPa, samo desni klik na desktop i properties (kao i prije), a ako želite u novi CP onda desni klik i nVidia Control Panel edit: Nakon drugog restarta nestao stari CP ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 06.02.2006. u 10:26. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja "metio" jucer X-G 83.20 i ... rade i dok rade necu se bas zamarati sa ovim novim pogotovu sto se prica da su bagoviti.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|