|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
E4 i overclock
Znaci samo da pokazem svoja iskustva sa procom: ADA3200DKA4CG CDBHE 0540MPMW 1344117J50096 Ostale stvari vidite iz siga (latencije nisam zapisao, niti zapamtio pa ih necu navoditi da ne pogriješim). Sljedeci upute (za AsRockicu), nisam mogao dignut proc na vise od 2375MHz, isprobavao sam svasta, cak i mjenjao ddr, ali nista pod milim Bogom. Cim bi stavio 240 ili vise sistem se rusio. Moram priznat da sa E4 revizijom nisam puno dobio. Napon od 1.35 V ploca nikako ne moze drzati stabilnim, i kad rucno stavim na 1.35, napon se digne i preko 1.4 V. Varira cca dva puta u sekundi. Davanje veceg napona nije rezultiralo nicim. ![]() Za one koje zanima ST, sa ventilatorom najviša temperatura koju sam "postigao" bila je 40C. Bez ventilatora, temp su se digle za 3-5 stupnjeva.(ovo sam jednokratno ispitao, pa pouzdanost nije baš neka). ![]() Nemam slike jer taj komp je daleko od mene sad, i još nije spojen na net... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ili je gadan problem u ploci, ili ti proc nemoze ici ili ti memorija steka. Si probao na DDR 150 ili slicno. malo otpustiti latencije i to
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nemoj corsaira. Uzmi OCZ ili GEIL
|