|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
HIS x800 gto za 6800GS
Jel moze mala pomoc? Sad iman His x800 gto iz siga i iman mogucnost da se tranpin za 6800gs. Inace vise volin nvidiju ali neznam koliko mi se isplati tranpa i mozda buden treba nadoplatit jer je moja gto stara 2 miseca, a 6800gs je nova. Pa me zanima vase misljenje. Zamolija bi vas ako mi mozete sto prije odgovorit jer bi sutra treba odnit moju gto na testiranje za tranpu ![]() Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
mjenjaj, osim ako se tvoja neda otklucat...onda bih razmisljao... Ako je obicna X800GTO, da se nemre modat u jacu, onda mjenjaj!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Nemoze se modati. Modaju se samo od connect 3d i gto2 bar koliko san upucen. I ako mi se isplati tranpa i ako moran nadoplatit, koliko da max. da nadoplatim, ja cu pokusat da nemoran nadoplatit ali nikad se nezna. (bilo bi najbolje da netriban ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Power Ranger
Datum registracije: Dec 2004
|
ako moraš nadoplatit ne idi iznad 200kn... ma i manje od toga...
MSI i865 NEO2 - F1SR2 Pentium 4 2,6 HT @ 3,54ghz (273 FSB) - Coolermaster JET 4 2x512mb RAM DDR 433 Kingmax 2.5-3-3-6 Gigabyte 6800NU 16/6@ 415/880 - moddan Heatpipe pasivnjak Hiper 4S525 PSU - 525W - Triple Fan -------------------------------------------------- www.hcl.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja to ne bi mijenjao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Stvarno imaš pred sobom dilemu gdje do izražaja dolazi favoriziranje nečega. I jedna i druga kartica će savršeno vrtit sve novije igre u jako pristojnom framerateu, dalje je sve nevažno ako ti komp služi isključivo za igranje, a ne za cijeđenje masti. Kod nas na wlanu ima ekipe kojoj nije ništa bitno kod koma nego samo da vrti BF2, UT2k4 na bilokojim detaljima iznad 30-40 fps i zadovoljni su i sa R9550 koji taj posao jako dobro obavlja. A tako sitne finese poput sm 3.0 nećeš osjetiti toliko, niti razliku u brzini od 2-3%, čak niti 10-15% nećeš osjetit, jer igra je jednako igriva i na 80 frejmova, kao i na 90. To je već malo više od 10%. Sasvim druga stvar ako ti igre rade savršeno, a gušt ti je izvlačenje svakog megaherca, ne s ciljem da igre rade bolje, nego čisti gušt. U tom slučaju uzimaj, jer se GSica ne grije puno, a lijepo se overklokira. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|