|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
6800le + 2,8@3,0
naime par mjeseci prijatelj mi je prodao svoju 6800le koja se dade skroz otkljucat na 16/6... ja sam je lijepo otkljuca i malo clocka na 340/700... i sve fino radi... nekidan me spopadne zelja da vidin do koje granice to cudo ide i dojdem do 375/870 kao neke granice maximuma spustim to na 370/850 kad ono ne primjecujen nikakvu raziliku u igrama... preclockam graficku i teksture pocnu pucat, izgleda da je prihvatila taktove i ne vraca mi ih na default sad se ja pitan jeli moj p4 2,8@3,0 preslab za iscupat ovakve taktove na grafi?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma kakvi slab, taj ti je proc dovoljan da se upari cak i sa 7800GTX karticom, danas ti su igre zahtjevne samo po pitanju RAM-a(min 1GB) i grafulje. Procesor nije naodmet, medjutim u stvarnosti su male razlike izmedju npr. 3GHz i 3,4GHz P4. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
@Pepe nemaš brige proc je taman. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
LOL! Koja izjava? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
FX-57 clockan na >4.0GHz... Dal ju iskoristi skroz?; nemam poima! A za te dvije komponente baš i nisam pri novcima pa da probam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
: lol2 : kaj je prvenstvena namjena visejezgrenih procesora iskoristavanje grafike? di si to procitao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() I inače dvojezgreni imaju veći takt od jednojezgrenih.. ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Na AMDu su bolje reze nego na Intelu, to je činjenica i ja je potvrđujem, Mislim da je razlog tomu integriran mem kontroler u CPUu i zbog toga je latencija memorije više od duplo bolja. Brza i kvalitetna memorija ima veliku ulogu u svemu tome. Ako igrate neku igru, može doć i do svapanja diska zbog malo memorije... Ima tu puno faktora, ali mislim da svi procevi od 3GHz na dalje su dovolji za iskoristit neku grafu u normalnim razolucijama Ako uključite AA i AF onda CPU više i nije usko grlo...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
Citiraj:
Zanimljiv članak 1.8 vs 2.6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hmm cudno onda kako onda da ne primjecujen raziliku ako mi je proc dovoljno jak... da ga ja ipak dignen za za 300, 400 mhz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
Daj nabavi si Fraps i stavi da ti prikazuje frejmove i uđi u igru sa default i sa oc. I pogledaj razliku. Mislim napravi si sejv i loadaj si ga- tak je najjednostavnije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|