|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Na rubu znanosti[DVD-RW]
Nisam znao gdje da stavim ovaj topic,a pošto je ovo "spadalo" pod probleme ipak ću ovdje(Isprika modovima) Ok,radi se o mom DVD pržaču koji je odkad sam ga kupio ispuštao čudne zvukove najčešće pri usporavanju okretaja ili pred pokretanjem nekog cd/dvda.Sve do sinoć.Naime da skratim roman,kad sam stavio svoj instalacijski DVD odjednom mi pržač počeo žvrnjati ko blesav.Gledam koji kur,vadim cd,ništa,vratim nazad opet poludi,gledam na f: driveu koji vrag? Neki instalacijski cd za modem i još na njemačkom,vadim opet svoj cd,kad ISPOD njega ispljunut stoji instalacijski cd za intex modeme na Njemačkom.Sad ja vas pitam,gdje u uređaju je bio taj cd da je ipak ova prža mogla kako tako normalno radit i pržit i bogamu kako je to tamo dospjelo.Kad sam je kupio bila je zapakirana i pod 10 garancija.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ak sam ja dobro skuzil tebi je bil cd u prži cjelovrijeme i sad je kao "ispal van" zajedno sa cd-em koji si ti stavil u pružu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ideššš... ![]() ![]() Drugi put pripazi što naručuješ... rađe neku oriđiđi igru nego instalacijski CD za modem :clap: Ja sam kupio DVD ROM, došao doma, uključio ga, otvorio ladicu i tamo našao instalacijski CD2 od igre Pirates... ![]() Uzeo sve to pod ruku, vratio se u dućan, bacio im to u "glavu" i vratio se doma s novim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ovo je stvarno neki posebni DVDRW.. meni se desilo da sam ja ostavio dvd unutar przilice i sutradan uredno upalio komp otvorio ladicu i stavio drugi dvd unutra i onda se cudio kak ne radi a ovaj prvi je ostao negdje unutri priljepljen tak da je ladica ustvari bila prazna... no kad sam otvorio ladicu obadva su izasla...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
joj kad bi tak meni izlazili origig cd-i iz nove prže.................iz moje prže samo problemi izlaze |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|