|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
E-sim i sim
T-com je uveo mogućnost korištenja e-sima za 3 eura na mj. Dali je moguće a mislim da jest, koristiti sim u ruteru za internet (kupio bi 5g ruter) a e-sim u mobitelu i tako praktički dobiti 5g internet u kući za 3 eura na mj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Mislis na MultiSIM? https://www.hrvatskitelekom.hr/dodatne-usluge/multisim Pa teoretski bi trebalo raditi osim ako nisu bas uveli neko ogranicenje da sprijece bas ovo sto ti zelis napraviti. A ovo mi izgleda da bi moglo nekakvih ogranicenja biti: MultiSIM usluga trenutno je dostupna za Samsung i Huawei satove te podržava do tri uređaja na jednom broju telefona Što ako pokušavam aktivirati MultiSIM u uređaju koji nije pametni sat? Opcija MultiSIM namijenjena je korištenju u pametnim satovima. Ako korisnik stavi karticu u drugi uređaj, koji nije pametni sat, Hrvatski Telekom zadržava pravo blokiranja dodatnog SIM-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() "eSIM je besplatan, a nudi jednake mogućnosti kao i standardna SIM kartica." -> LINK Kao što je kolega gore napisao, ti misliš na multiSIM -> LINK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja sam dobio ponudu za nekakav e-sim kao privatni korisnik prije 2 dana. Da košta 3 eura mjesečno. Da se mogu koristiti sve usluge i opcije kao i na sim kartici (Internet promet,pozivi itd.) Da se instalira putem QR koda na uređaj. Znači nema sim kartice dodatne. I ono na što sam mislio je instalacija e-sim-a na mobitel a sim kartica da se koristi u 5g ruteru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|