|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
WIN XP instalacija
Ovako, ne mogu instalirati Win XP na moj komp iz meni nepoznatog razloga. Ovako krenem bootati sa cd,krene napiše "Setup is inspecting your hardware" i štanga,crni ekran i svijetli konstantno lampica od diska. Napominjem da je prijašnja instalacija win-a radila ok,ali sam htio reinstalirati onako čisto iz dosade. Probao sam skenirati disk( Seagate baracuda 80 gb) sa Seagateovim toolsima i oni pokazuju sve ok. zatim sam pomislio kvragfu možda ne valja cd,probam drugi isto,probam treći opete isto probam Win XP Borg Edition sa DVD-a isto ![]() E sad već pomalo počinjem šiziti ![]() Rekoh idem probati W2K kad vidi vraga stvar radi. Evo ovo pišem iz W2K. Stvarni mi nije jasno što je,u čemu je kvaka. Eh da sa cdom od w2k sam pobrisao particiju na kojoj su bili win xp pa ponovno probao instalirati win xp ali sve opet po starom. Konfa je sljedeća: Soltek 75DRV4,2x256 mb rama,Hdd1 Seagate 80gb,Hdd2 Seagate 120gb,zvučna Creative Audigy PLatinum external,ATI 8500,realtek mrežna i još dodatna usb2.0 kartica
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: WIN XP instalacija
Imao sam slucaj, Xp sam mogao instalirati samo na nacin da sam instalirao win98 i onda upgrade na Xp, ponavljam, nikako drukcije nije islo, slicno vidim je kod tebe.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
povadi iz kompa sve sta nije neophodno za instalaciju (ostavi memu, proc, graficku i opticki uredjaj) pa probaj pokrenit instalaciju iskopcaj i disk ako i dalje bude problema testiraj memoriju memtestom 86
![]() |
![]() |
#4 |
|
Poslje sam malo razmisljao,zadnji put kad sam instalirao Win XP nije bilo zvucne kartice od Creativea i sve se normalno instaliralo.Probat cu kada dodjem sa posla izvadit zvucnu pa probati instalirati. Tooma Memtest sam izvrtio i nema nikakvih problema sa tim. Javim veceras rezultate.
![]() |
#8 |
|
Vratio sam ghost kao sto rekoh i win xp je proradio. Na kraju cijele price rekoh idem probati jos jednom bootati i vidi vraga proslo je. Sto se dogodilo zasto prije dva dana nije radilo a sada radi pitaj boga. Nema veze bitno da je sve proradilo :clap: :clap: Hvala svima na sugestijama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|