|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem s Pro Evolution Soccerom 3
Ovak, kad pokrenem igricu tipkovnica totalno popizdi i uopće me ne sluša, zvuk dosta kasni, a šteka na 640x480 i low details!!! Ovo zadnje mi pogotovo nije jasno jer mi se čini da je komp dovoljno jak da to pogoni: 512mb Ram Radeon 9550GT Extreme i malo slabiji procesor (950MHz), al bi svejedno trebalo radit???? Ovo zadovoljava i recommended system requirements jedino malo zbog proca.... Ak neko zna u čemu je problem...........................!!!!!!!????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Po onom sto sam brzo proletio po google-u, cest problem sa tom igrom, neovisan o konfi. Nemam rijesenje, Google-aj malo, evo ti jedan link: Link
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hurr durr
|
mene zajebava svaka igrica na 640x480 sve blokira , probaj staviti na 1024x768 normal ili low detalji , a i pes 3 ti je poznat po štekanju ( banana ) meni šteka i na 1024x768 , rađe si kupi pes 2005 nema beda s štekanjem.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala, probat ću, al mislim da će i dalje zaje... Al zato sam već naručio PES5 i nadam se da neće bit sličnih sranja Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|