|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
troma matična
ovak... imam stackera i dfi lan party nf4... sad.. nikak nemrem spojit kak spada power ledicu i speaker(sa front panela)... situacija je ovakva: u knjižici od matične imam ovakvu slikicu... 19 17 15 13 11 9 7 5 3 1 20 18 16 14 12 10 8 6 4 2 pinovi su svuda osim na 20,18,16,14 i 12. ledica za hard mi radi i ona je na 3,5 - dvostruka, atx-sw je na 8,10, a reset je na 7,9 i to sve radi, sve ok... sad imam još dva konektora na kojima piše power led, a na matičnoj i knjižici piše da su 2,4 i 6 za pwr-led(pwr/standby led), u knjižici piše da na 2 ide led power (+), na 4 isto to, a na 6 led power (-) or standby signal..... ja imam samo dva konektora i probavo sam već dost kombinacija i ništ.... a sad ovaj speaker... imam 7 konektora... redom: R i L out R i L ret mic - in mic - power ground u knjižici piše da su za speaker pinovi 13 15 17 19 (a na matičnoj je i 11 označen)... za 13 piše speaker data, 15 N. C.(wtf je to?, to piše i za 14,16,18 i 20), 17 ground i 19 speaker power i tu neam pojma kaj da di uštekam, isto sam pokušavo milju kombinacija i ništ.... HEEEEELP!!!, popizdit ću više, bole me leđa......
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
sto se ledice tice probaj konektor zarotirat za 180 stupnjeva i spojit ga na iste pinove sto se speakera tice - sta ocekujes da ces na njega cut?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa od tog očekujem da mogu slušalice uštekat u predjni dio kučišta.... što mi treba jer mi slušalice imaju kratak kabel
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
neman vremana sada trazit sliku doticne maticne da vidin kako to tocno izgleda medjutim iman neki osjecaj da ti totalno grijesis speaker pinovi ti sluze za spajanje onog malog zvucnika na kucistu cija je zadaca proizvodit samo bipove ukoliko ti oces spojit konektor za slusalice s prednje strane kucista to spajas na zvucnu. ako koristis integriranu zvucnu ti konektori su uglavnom oko pci slotova
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
power led sam složio... kopo po netu i skužio da bijela znači (-), a bilo koja boja (+)..... od speakera sam odusto.... popizdio.... http://www.techpowerup.com/reviews/D...es/jumpers.jpg to su ti pinovi u kutu, ne gledaj jumpere, ima ih 5, s tim da su 2 označena da se ne diraju.... a ja imam 7 konektora....
![]() |
#6 |
Premium
|
ako imas lanparty nf4 ti konektori za zvuk ti se nalaze na onoj maloj plocici od zvucne a u manualu trazi pod SPDIF OUT i naci ces konektore na koje trebas spjiti dok na ploci imas samo opticki spdif out i on se spaja maljo dolje ljevo od procesora |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
haha, koji zajeb..... složio sam u 5min... hvala!!!!
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|