|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Dileme oko SAT interneta
Dakle zanima me malo kolika je isplativost satelitskog interneta kod nas u Hrvatskoj. Naime treba mi radi velikog downloada ( pretezno torrenti). Zanima je sto je vise isplativo to ili ADSL Flat na najmanjoj brzini? Osim toga mozete mi reci i koja mi oprema treba za to i kolike su cijene mjesecne pretplate i koliko se moze skidati mjesecno. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Pogledaj si ovdje: http://www.vodatel.hr/index.cgi?menu_id=308&lang_id=1 Treba ti skystar2 kartica, a isplativo nije jer moraš biti online cijelo vrijeme dok skidaš nešto s neta, odnosno ne nude ti offline download (staviš da se skida i iskopčaš modem). Koliko ja znam drugih ponuda za satadsl kod nas nema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za torrente baš i nije sat. internet jer torrenti traže dosta uploada, na tome se i temelje, zar ne? Više se isplati najjeftiniji DSL flat s ograničenem uploada na 6 kB/s (preko NetLimitera) jer ćeš tako postić max brzinu skidanja i zadovoljavajuć upload.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
FLAT je nekih 375 kn cca...a min brzina mi je 52 kb/s a to bas i nije brzo jer mi dugo treba za skinut neki file od 19 Gb i slicno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|