|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
LCD 17'' ili 19'' pitanje je sad
Radi se o samsung 4ms modelima 730bf ili 930bf. Sad mene muči ak zemem 19'' dal bum moro ko crni mjenjat pol PCa da mogu igrat igre. Neznam kakva bu slika na njemu kad ga vrtim ispod nativne (npr 1024*768)... To me full muči. Zato mislim da mi je 17'' bolji izbora, ali evo kao što kažem, nisam previše upoznat sa tematikom... Please help ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod oba monitora je nativna rezolucija ista, dakle, 1280 x 1024 piksela.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koju grafičku imaš? Ja s ovom iz siga sve igram na nativnoj rezoluciji, jedino mi neke igre (kao Battlefield 2 i Serious Sam 2) ne podržavaju tu rezu nego samo 1280 x 960 pa mi istane crna crta od 1 cm gore i dole, al nema veze.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E hvala svima... Vrtila bude bez problema sve na max + AA na 1280*1024, za 1600*1200 bi bilo malo na knap. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|