|
![]() |
#1 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
LCD monitor
zanima me koji Odziv slike kod monitora je solidan da se moze igrati FPS i u tom rangu igre. Znam da je 4ms najbolje ( za sada ) i 8ms da je dosta dobro a zanima me mogu se igre igrati normalno na 12ms i 16ms ( neki kazu da je slika mutna, ja zelim da barem bude nesto normalno ) u pitanju je neki samsung 17" LCD monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dovoljno ti je 16 ms iako proizvođači nerijetko lažu. Pogledaj malo speceifkacije mog monitora - navode preko 20 ms, a ja jedva primjetim "duhove". I tih 4 ms nije B2B odziv nego G2G, a to naravno kraće traje. Slika ti se možda čini mutna jer nije radio na svojoj nativnoj rezoluciji nego nekoj manjoj interpolitanoj na cijeli zaslon. U driverima se to može isključit, al ne vrijedi za sve rezolucije, ovisi od monitora do monitora.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
12ms ti je definitvno neki minimum a ono super ti je 8ms meni nema ghostinga na 8ms samsung 913N zakon
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Prvo sorry na off topicu al stvarno ima dost topica o LCD pa nisam htjeo otvarat novi!!!:burn: Prije par mjeseci sam dobio neki žnj 17" LCD koji je imao jedan mrtvi pixel, no u zadnje vrjeme kako mi on i nije nesto posebno smetao jer je bio sa strane ![]() Pa jebote jel moguče da je usto iz mrtvi??? ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
moguće...kako došo, tako i otišao... imaš sreće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003