|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
MP3 organizator
Tražim po netu neki program s kojim bi hrpu MP3-ica (koje su imenovane tipa "Track 1" i poslagane u folder sa jedno 1000 subfoldera) automatski detektirao o kojoj pjesmi se radi, ubacio tagove i na kraju promijenio ime po načelu "Izvođač-Ime pjesme". Ne nalazim ništa pametno. Prijedlozi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
MusicBrainz Picard
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Probao, komplicirano je, ali ima potencijala. Hebe me malo programiranje imena, imaš ideju kako dobiti Izvođač-Ime pjesme? I kako natjerati da sve stavlja u jedan folder, a ne u podfoldere po albumima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Probao sam sve i svašta, od besplatnih, pa do onih koje sam platio i 60$, vjeruj mi, ovo je najbolje što ćeš naći... Igraj se s opcijama za file naming, imaš sve objašnjeno https://picard.musicbrainz.org/docs/scripting/ Ja sam bio lijen, pa sam skidao dijelove iz defaultnog dok nisam došao na "izvođač - ime pjesme", ali mi kod albuma s "various artists" potegne to, umjesto izvođača pjesme, iako ga uredno prepozna Ako ti što pomaže, trenutno mi je podešeno kao: $if2(%artist%,%artist%) - %title% a radi i: $if2(%artist%) - %title% A da ti ne miče fajlove, makneš kvačicu s move files na drop down meniju čim pritisneš Options i "move files when saving" pod File naming opcijama. Upravo ponovno probao sa svojim postavkama, sve je odradio savršeno. ![]() Inače, da izbjegneš kaos, najbolji ti je raditi album po album. Velika količina će ga jako usporiti, a ako ne pronađe match isprve, stavit će ti ga sa strane kao nepoznato. Ima dosta trikova s kojima možeš sve na kraju naći, samo se trebaš malo igrati s njim.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 15.06.2017. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ne znam kakav je taj ali preferiram ovoga: http://www.mp3tag.de/en/ Vuče imena iz imena fajla u tagove, može obrnuto, može potražit na netu pa povuć naslove itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ja sam koristio tag&rename dok nisam sve organizirao kak treba...naravno da sam xy puta sa neta povukao cover, ID albuma i sve... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|