|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
daj komentirajte ovo,molim vas,jer nismo na trznici
ajd kenjusite sad na ovo,nemrem vjerovat,sta ja nadem hebote led....http://www.cro-gaming.com/forum/viewtopic.php?t=1973 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne znam čemu da se smijem... Da li telcu koji prodaje 9800 za 1300kn i ovi koji bi ju kupili ili adminima koji bo lockali thread za 1 krivu riječ ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ah nista onda... kaj velite da ja odem tam i ponudim svoju GF 4600ti za 999kn? mislim dai ovih 99kn bio catch u cjelo igri ![]() ![]() kaj velite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
pa ta grafa ima cip jos od 9800se , dakle 4 pajpa . pa koliko onda vrijedi moja 9200se na tom forumu ? 300 kn ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odsad sve idem tamo prodavat. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Koji debili. Mene bi bilo sram da nekve takve gluposti pišem. A kak je tek sig glup od onoga tipa koji prodaje 9800. Dođe mi da bljujem. Nažalost nema takvog smajlija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Idem ja tamo prodati svoj neispravan TwinMOS RAM za 360 kn ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
evo baš čitam i ne vjerujem! tamo vlada nepismenost i ljudi neznaju čitat! a i frajer je super prvo kaže da ne spušta ispod 1300 pa onda do max 1k kuna! lol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
uu opako. Zake nisam taj forum vidio prije kad sam ja prodavao, ovak sam dobio samo 850 za 9800pro....
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nisam mogao odoljet. morao sam ih ici malo zafrkavat. ponudio sam covjeku 1001kn. ako oce! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
i to nam je hrvatski "GAYmerski" forum...ko bi reko da su decki tak zatucani |
![]() |
![]() |
|
|