|
![]() |
#1 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
Office ribbon problem
Kad kliknem na bilo koju opciju tipa odabir boje fonta, ili bilo gdje sto ima strijelicu da mi se otvori taj drop down menu, taj menu mi samo nestane, tj. pojavi se na trenutak i nestane. Reinstalirao sam cijeli office, ali ne pomaze nista. Takodjer, probao sam sa 2016 i 2007, isti problem, samo sto u 2007 se ni ne pojavi na trenutak. Lud sam vise... ne znam ni sta da upisem u google da vidim sta bi moglo bit rjesenje... Ima tko kakvu ideju kako to rijesiti? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dal je ista stvar i na full screenu i kad ti je u window modu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Slobodan leni seronja
|
Ako mislis da ovako udjem u full screen - https://www.youtube.com/watch?v=owAFUoxxOcY ne mogu uci u full screen, jer i kad pritisnem tu strijelicu, isto nestanu sve opcije sto bi se trebale pokazati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Prije bi rekao da je nešto do OS-a nego baš do office paketa. Probaj ga startat u safe modu. U run upiši "winword /safe" bez navodnika. Obično kad nešto iz office paketa neradi, drka ga neki od addinova, a ovak budeš to izoliro.
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovo zvuči kao da ti Office klik miša registrira kao dvostruki pa otvori i odmah zatvori meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Slobodan leni seronja
|
Izgleda da sam skuzio kad se javlja taj problem. Ako otvorim novi word dokument, taj problem se ne javlja. Ali ako otvorim neki postojeci fajl onda je taj problem prisutan. Ali ako otvorim novi word dokument pa odem file->open pa otvorim nest postojece, sve radi kako treba. Naravno, ako otvorim neki postojeci fajl, taj problem je prisutan skroz dok ne rebootam, i onda moram otvoriti dokument kroz file->open da mogu normalno koristiti word/excel/etc. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|