|
![]() |
#1 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Dakle, navedeni mobitel bih spojio sa kompom. Imam data kabel (pošto mobitel nema ni IrDa ni Bluetooth) i koristim program FloAt's Mobile Agent. Program ga uredno prepozna, i veči dio stvari radi. recimo, mogu čitati poruke, slati poruke, raditi sa imenikom...blablabla... Problem je kada bih poslao neki fajl na mobitel (melodiju, sliku...) ispiše mi se, na neki način, greška sa "OBEX"-om:confused: Tvrdi da Windowsi koriste "OBEX", tj. da ugasim sve programe koji koriste "OBEX" i da pokušam ponovo. U Task manageru sam pogasio skoro sve, ostalo je samo nužno, a i dalje je isto. Pitanje: WTF je "OBEX" ![]() Jeli netko od vas pokušao ubaciti fajlove na dotični mobač? Puno hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. član
|
nije djavo da niko nezna:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
SE nema nikakav softver za to. Pokušaj nekom drugom verzijom FMA-a ili Send Fileom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ovako,taj mobitel u kombinacijji sa Float mobile agentom,radi ali ne rade sve opcije. Da bi nešto uploadao na mob moraš isključiti taj OBEX jer inače stvar ne radi. Jesi li prije toga instalirao Mobile phone monitor? Na taj način meni moj t290 radi sa FLoatom. Ne znam jesi li primjetio da ga prepozna kao T230 a ne kao T290?
![]() |
#7 |
V.I.P. član
|
jesam primjetio sam... Nisam instalirao mobile phone monitor... nemam sad vremena da se igram sa tim, ali tvoj savjet dobrodošao. Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|