|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
XP Home SP3 problem
Dao mi je frend da mu reinstaliram win na laptopu jer su tu totalnom kršu. Gore su bili XP Home za koje je i zaljepljena licenca/key s doljnje strane laptopa. Krenem s instalacijom XP SP3 koje imam i dođem do dijela di moram upisat key, upišem taj orginal key koji ima i ne prihvaća ga??? Provjerim opet i opet ništa.... Na kraju upišem neki deseti key za home koji imam i s njim instaliram u nadi da ću promijeniti key u ovaj orginalni koji imam al opet ništa, ne prihvaća key. Dali zna netko kako riješit ovo?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Možda bubam gluposti al ak je imao Windowse na lapu kad je kupljen možda su to oni OEM winsi,baš za taj laptop?Al ne znam da li to ima veze sa cd-keyem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Windows XP Home OEM key (Acer Incorporated) not valid for SP3, but is valid for SP2 and older Vjerojatno će biti potrebno i zvati... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Riješen je problem. Key nisu prihvačali ni home sa SP2 pa sam se sjetio da sam vidio nekakvu recovery particiju kad sam gledal particije i izgooglal kak se to čudo pokreće (samo lupate F9 kad se laptop diže prije loadanja windowsa). Uglavnom, riješeno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|