|
![]() |
#1 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
Intel G1610 GPU problem nakon instalacije drivera
Vrlo sličan problem, ali s Lenovo laptopom sam našao na forumu i nije riješen. Čak štoviše dečko je spržio laptom nakraju. Molim pomoć.. MBO Asus P8H61-M LX2 CPU G1610 socket 1155 GPU integrirani Intel HD graphics HDMI na Dell monitor 2 x 2GB Gskill Dakle instaliram na ovo računalo Windows 10 v1511, original licenca. Pustim sve updateove. Driveri se svi u startu podese sami.. milina. Prije koji dan mi stigne update Intel HD graphics WHQL drivera. Gledam kako ga skine, započne instalaciju i pred kraj puff.. crni ekran, računalo više ne reagira. Resetiram ga na reset i ispočetka. Ista stvar. Automatski skida Intel HD update i nakon 10min black screen, bez najave, bez upozorenja. Probao sam ručno instalirati najnoviji Intel HD driver i ista stvar. Kako god pokuša instalirati Intel driver sve pokrepava. Trenutno ima neku staru verziju Intel drivera, ali me naravno pati najnovija verzija. Trenutno radi na starom driveru dobro. Slika FullHD, filmovi rade.. sve ok. Je li netko možda imao sličan problem. Dali da zgasim update? Nabavim PCIe grafičku karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Intel zna ponekad usrat drivere. Na poslu imam G3220 Pentium u sklopu nekog Dell stroja i kod zadnjeg updatea sam prvo dobio crni ekran, a nakon ponovljene instalacije je prošlo ali onda imam random rasipavanje rezolucije. Razbije mi se 1920x1080 u nekakvu 1024x1024 i sve ode van ekrana. Onda moram rebootat komp i na živo spajat monitor da ga opet prepozna. Također, revertao ja stare drivere i sad je OK... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
Znači najbolje stopirat update tog drivera i ostavit mu originalni od početne instalacije. Pronašao sam tutorijal kako to sredit. Probat ćemo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|