|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Laptop pao na pod, te imam čudan problem.
Pozz ljudi. Novi sam na forumu pa se unaprijed ispričavam ako sam pogriješio nešto. Naime, kako sam naslov kaže, jučer prilikom igranja Master League PES-a 2016, laptop mi je pao na pločice sa jednog metra visine. U istom mahu kako je pao na pod, jednim djelom je pao na prekidač produžnog kabla pa se samim time i ugasio. Pomislio sam kako je super ako je u najmanju ruku otišao samo Hard Disk. No, kad sam ga upalio začudo, radilo je sve normalo, osim te Master Lige na PES-u. Nisam mogao očitati ništa od te Master Lige. tj. igrica mi pokazuje kako je datoteka oštećena. Samim time, odmah sam pomislio kako je jedan dio na Hardu oštećen. Ali napravio sam po 2 testa HDD-sa sa 2 razlicita programa, i ne pokazuje mi ni jedan bad sector niti delay. Može li mi netko objasniti u čemu je stvar? I da napomenem, vjerojatno sam ja jedan od rijetkih kojem je laptop pao s ove visine na pločice, a da je prošao gotovo ne ozljeđen. Pazite na svoje laptope!! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Reinstalirajte igru za pocetak |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Znači igra je bila prekinuta u trenu kada na hard disku nije bilo spremljeno stanje iz kojega se uopće može ponovo učitati pozicija u igri, tako da nije čudno da jedino to više ne radi, a svi drugi programi su netaknuti. Nažalost, teško da ćeš uspjeti prilagoditi tu datoteku da bi se iz nje ponovo moglo išta učitati, eventualno ako postoji nekakav editor za savegame datoteke za tu igru (cheat editor), s kojime bi možda mogao nešto.
#4 |
Registered User
|
![]() Hvala vam ljudi. Ali opet mi nije jasno kako nece pokrenut tu datoteku, a ona je svakih 5 minuta "Save Game-ana". po nekoj logici bi trebalo pokrenut ono sto je zadnje spremljeno. Tako da se i dalje bojim da je ipak ostecen Hard. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Učitava li ikoju drugu savegame poziciju u igri? Ukoliko ne, vrijedilo bi sačuvati spremljene savegame datoteke, odinstalirati igru, obrisati kompletni njen folder, pa probati preinstalirati igru, pa ih ponovo probati učitati za slučaj da nije problem u samoj savegame datoteci, već u nekoj drugoj pomoćnoj temporary datoteci koju igra kreira kada se izvodi.
#6 |
Registered User
|
Datoteka gdje je save game nalazi se na drugom mjestu, tj. izvan igre, u sasvim drugom folderu. I nije moguće učitavati više pozicija, nego je sve jedna datoteka. Ali imam od prije spremljeno Save Game, drugu datoteku i to kad ubacim radi. Ali ta mi ne znači ništa. Ugl probat ću napraviti kako si rekao pa javim. |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
ahaaaa, bravo! hvala ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajde budi sretan da sa laptopom nije ništa, lako za igricu... |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Haha, Prki ima i u tome nešto ![]() Ma sjedio za stolom i zamahnem rukom neznam ni sam kako, i padne laptop dolje...I sam se čudim kako je prošao bez ogrebotina i oštećenja,,,očito da je dobro napravljen |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
moguće i to ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|